local-stats-pixel fb-conv-api

Horoskops: Vai zināji, ka ir 13 zodiaka zīmes?80

411 6

Lielākā daļa cilvēku zina savu zodiaka zīmi, un tā ir noteikti nekļūdīgi pareiza, taču, balstoties uz to, ka Zodiaka kalendārs nav atjaunots jau vairāk nekā 2000 gadus, ir radušās nelielas izmaiņas.

Kā jau mēs visi zinām, tad pati Zeme, Mēness un Saule maina savus attālumus, to dara arī pārējās Visumā esošās Zvaigznes, pēc kurām tad vadās Zodiaka zīmju noteicēji.

Zodiaka zīmes ir cieši saistītas ar horoskopiem, kurus tad daudzi cilvēki cenšas lasīt katru dienu un vadās pēc tiem, ka pēc tiešajiem nākotnes pareģojumiem.

Kopš mirkļa, kad tika izveidots Zodiaku kalendārs 2000 gadus iepriekš, Zvaigžņu pozīcijas ir mainījušās un laika mērvienībā tas ir pilns mēnesis, kas nozīmē tikai to, ka kuplajam 12 zodiaka zīmju pulkam nu jau ir pievienojies arī 13. zodiaks - Čūsknesis jeb Čūskas nesējs.

Čūskneša datumi ir 30.novembris - 18.decembris.
Tātad, ja esi visu savu dzīvi dzīvojis un domājis, ka esi Strēlnieks vai Skorpions, tad pastāv 98% varbūtība, ka esi melojis pats sev, zinātne ir melojusi tev, un Tava zodiaka zīme vēl nemaz nebija atklāta.

Zemāk rakstā piedāvāju apskatīt 13 Zodiaka zīmes ar precīzajiem datumiem, kādus sniedz Astrologi. Katram pašam ir brīva izvēle ticēt un vadīties pēc tiem vai tomēr palikt pie vecajiem. Nedomāju, ka tuvākajā laikā arī Latvijas astrologi sāks veidot atsevišķu horoskopu tieši Čūsknešiem.

411 6 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

o mein gad man bija vērsienes lepnums un tagad esmu kaut kāda stulba aunene!

0 0 atbildēt

Vispār jau ir arī četrupadsmitā zīme - tuksneša tarakāns! Bet to laikam tikai nākamgad paziņos. Nu labi, pabūšu šobrīd vēzis. Ar krēpēm. emotion

0 0 atbildēt

Sviests ar kaut kádu chúsknesi !!!

Man peekshnji minaas horoskops no skorpiona uz svariem tie datumi ir galiigi aplami!!!

Un to 13 ziimi vari ibaazt pats zini kur !!! Vissdas muljkjiibas izgudro!!!

0 0 atbildēt
ES ESMU JAUNAVA NEVIS LAUVA!!!!!
0 0 atbildēt
Nehu* lasit horoskopus. Kad lasa horoskopu tie piepeildas! 😂 veselu gadu nelasiju un paskatijos pagajusa gada horoskopus secinaju ka nav patiesibas. Nu nebus taka Svariem horoskops bus vienads yz visiem cilvekiem,tas jau iz dzives
0 0 atbildēt
ES ESMU ŪDENSVĪRS NEVIS MEŽĀZIS. TIE IR MELI
0 0 atbildēt
Vispār ja tā labi padomā var piekrist🤔
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »