local-stats-pixel fb-conv-api

Greizsirdības horoskops. Kas izraisa greizsirdību katras zodiaka zīmes vīrietī?3

43 0

Greizsirdība ir viena no spēcīgākajām jūtām. Tā reti mēdz būt radoša, jo mudina cilvēkus rīkoties nepārdomāti. Un tomēr, lai padarītu greizsirdīgu jebkurā horoskopa zīmē dzimušu vīrieti, nemaz nevajag tik daudz.

Pat ja jūsu vīrs nav viena no greizsirdīgākajām zodiaka zīmēm, šīs jūtas nav svešas nevienam. Jebkurai dāmai dažreiz gribas, lai viņš ir mazliet greizsirdīgs, bet galvenais šajā jautājumā ir nepārkāpt robežu, lai nesabojātu harmoniju attiecībās.

Auns

Vīrieši Auni ir enerģijas bumbas. Tos uz greizsirdību pamudināt ir vai nu ļoti viegli, vai arī ļoti sarežģīti. Ja jūsu attiecības ir tikai sākušās, tad pietiks ar vienkāršu sarunu ar citu vīrieti vai draugiem sociālajos tīklos. Viņu greizsirdība ir redzama uzreiz, bet Auni cenšas to noslēpt.

Ja attiecības jau ilgst ilgāku laiku, atmodināt Aunos greizsirdību var tikai tad, ja sieviete imitē attiecību krīzi. Auns aizdomāsies, ka jūsu tieksme pēc vientulības ir viņa nepareizās uzvedības sekas.

Vērsis

Vērši ir vieni no pievilcīgākajiem vīriešiem, tāpēc viņi var panākt, lai jūs būtu greizsirdīga. Izprovocēt Vēršu greizsirdību mēdz būt bīstami, jo Vērši saprot, ja viņus vazā aiz deguna. Tomēr, ja jums vajadzīgs kāds, lai izprovocētu greizsirdību jūsu vīrietī, kurš dzimis šajā zīmē, mēģiniet paslavēt kādu savu draugu!

Dvīņi

Pavedināt vīrieti, kurš dzimis Dvīņu zīmē, nav grūti, jo viņš vienmēr meklē kaut ko jaunu. Vēl vienkāršāk likt viņam greizsirdīgam. Lai to izdarītu, pietiek nepateikt, kurp jūs ejat un kāpēc. Ja noskaidrosies, ka esat atpūtusies kompānijā, kurā bija gan meitenes, gan puiši, jūs izsauksiet emociju vētru, ieskaitot greizsirdību. Dvīņiem patīk kontrolēt savu otro pusīti, pat ja to neatzīst.

Vēzis

Daudzi kļūdaini ieraksta Vēžus “nepareizo” vīriešu sarakstā pēc zodiaka zīmes. Šis apgalvojums ir tālu no patiesības, tāpēc izprovocēt greizsirdību ir bīstams gājiens, bet, ja uzskatāt, ka Vēzis ir pelnījis nelielu provokāciju, tad mēģiniet to darīt. Lai Vēzis kļūtu greizsirdīgs, jums būs jāizdomā kaut kas par viņa draugu, kura rezultātā jūs it kā netīšām aizskarsiet partnera patmīlību. Vēži necieš, kad kāds no viņu draugiem ir veiksmīgāks nekā viņi.

Lauva

Lauvas kļūst greizsirdīgi tikai ar laiku. Pirmajos attiecību posmos jums būs jānosaka tā vīrieša raksturs, kurā esat iemīlējusies. Tas palīdzēs analizēt apstākļus viņa mājā.

Kad jūs uzzināsiet viņa domāšanas smalkumus, centieties atrast visbriesmīgākos kompleksus. Tad būs vajadzīga neliela interese par citu vīrieti, kuru viņš, iespējams, apskauž. Piemēram, ja jūsu Lauva ir nabadzīgs, uzslavējiet draugu, kurš ir bagāts vai veiksmīgāks. Esiet uzmanīga, ja jūs sen esat attiecībās — Lauva var vilties tevī greizsirdības vietā.

Jaunava

Labāk nemudināt uz greizsirdību, jo Jaunavas paši atradīs iemeslu raizēm. Pat ja jums ir vislabākā mīlas savietojamība ar jūsu vīrieti, mēģinājumu panākt, lai viņš būtu greizsirdīgs, Jaunavas zīmē dzimis vīrietis var novērtēt kā iemeslu šķirties no jums. Ja tas notiek nejauši, tad Jaunava nekad nenodarīs jums pāri. Bet, ja jūs tomēr gribēsiet pārbaudīt veiksmi, tad varat likt Jaunavai būt greizsirdīgam bez īpaša darba – pietiks tikai paskatīties uz citu vīrieti.

Svari

Svari tiek uzskatīti par zodiaka egoistiskāko zīmi. Tie ir lieli privātīpašnieki, kuriem negribas dalīties ar jūsu mīlestību. Viņš ir greizsirdīgs pēc dabas, un jūs varat būt droša par to, tāpēc nav nepieciešama papildu piepūle. Var pamēģināt tikai aprunāties ar jūsu vīrieša draugu, un tas jau būs pietiekami, lai palaistu vajadzīgos procesus viņa galvā. Svaru greizsirdība ir uzmācīga un netaisnīga, bet nopietnas briesmas nesagādā.

Skorpions

Pirms provocēt savu vīrieti uz greizsirdību, atcerieties, ka Skorpions ir viena no visatriebīgākajām zodiaka zīmēm.

Pilnīgi precīzi visas jūsu mahinācijas ar viņu apziņu atgriezīsies dubultā. Ja jūs nolēmāt tomēr izaicināt likteni, astrologi iesaka rīkoties piesardzīgi, jo Skorpionu dusmas var būt bīstamas. Piespiest Skorpionu būt greizsirdīgam var tikai tad, ja viss izskatītos tā, it kā jums nebūtu nekāda sakara ar to.

Strēlnieks

Strēlnieks spēj kontrolēt savas emocijas, tāpēc likt viņiem būt greizsirdīgam ir ļoti grūti. Šiem vīriešiem piemīt lieliska humora izjūta, tāpēc var piesegt savu greizsirdību ar jokiem. Lai patiesi piespiestu Strēlnieku būt greizsirdīgam, jāizdara tā, lai nepazīstamais vīrietis jums uzdāvinātu ziedus, lai Strēlnieks atrastu jūsu saraksti ar kādu noslēpumainu svešinieku. Tas palīdzēs jūsu izraudzītajam zaudēt ticību tam, ka viņš kontrolē situāciju.

Mežāzis

Mežāzis mīlestībā ir tas vīrietis, kurus periodiski vēlams piespiest izjust greizsirdību. Tā ir viena no visegoistiskākajām zodiaka zīmēm, kad runa ir par attiecībām. Šos vīriešus dažreiz vajag nolaist no debesīm ar vieglu flirtu ar viņu draugiem vai bosu. Pēc tam viņi uzreiz kļūst par aizrautīgiem mīlētājiem uz ilgāku laiku.

Tiklīdz viņi atceras, ka esat sieviete un pelnījusi uzmanību, viņi atdzīvojas. Neesiet pārāk cietsirdīga – Mežāzi vēlams tikai mazliet pabiedēt.

Ūdensvīrs

Sajuzdams greizsirdību, Ūdensvīrs var parādīt savu tumšāko pusi. Viņš pats ir neticami greizsirdīgs. Tāds vīrietis ļoti vēlas kontrolēt attiecības. Lai piespiestu viņu būt greizsirdīgam, pietiek tikai atbildēt uz kādu tālruņa zvanu. Ūdensvīru arī bez tā bieži domā, ka jūs varētu viņa vietā izvēlēties citu.

Zivis

Zivis ir visromantiskākās zodiaka zīmes. Šādi vīrieši reti ir pelnījuši greizsirdību, bet ik pa laikam jāliek domāt, ka viņi var jūs zaudēt. Citādi viņi tikai uzkāps uz kakla un šūpos kājas. Likt viņiem būt greizsirdīgam var baumas, ka jūs flirtējāt vai iepazināties ar kādu. Zivis ir diezgan greizsirdīgas, tāpēc var tikai pajokot par to, ka viņu labākais draugs aicina jūs uz randiņu.

43 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv