local-stats-pixel fb-conv-api

Astrologi uzskata, ka šīs 5 zodiaka zīmes NOVEMBRĪ palielinās savus ienākumus2

14 0

Daudzi astrologi uzskata, ka katrs gada mēnesis ietekmē vienas vai otras zodiaka zīmes labklājību.

Tā, taroloģe un parapsiholoģe Gaļina Janko paredz, ka 2021. gada novembrī veiksme gaidāma uzreiz vairākām zodiaka zīmēm.

Novembrī paveiksies Jaunavām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajag nodarboties ar savu biznesu. Visticamāk, naudu atnesīs iecienītais hobijs, atliek tikai izdomāt, kā tieši no tā gūt labumu. Ja Jaunavas pacentīsies maksimāli parādīt sevi un savu darbu, tad laba peļņa gaidāma jau novembra beigās.

Zivju zīmē dzimušajiem novembris būs labākais laiks, lai īstenotu ambiciozus plānus. Zivīm astrologi iesaka sākt strādāt pie tiem projektiem un lietām, kas jau sen atrodas izstrādes stadijā. Rudens beigas kļūs par ideālu periodu, lai realizētu apjomīgus plānus.

Mežāžiem novembris kļūs par laiku, kad ir vērts iegūt vairāk paziņu, komunicēt ar cilvēkiem un izveidot sakarus ar cilvēkiem no dažādām sfērām. Jebkurš pirkums viņiem būs izdevīgs, un Mežāzi varās atļauties ieguldīt līdzekļus burtiski jebkurā lietā. Jāstrādā aktīvi un tad zvaigznes palīdzēs.

Vērši var pamēģināt piedalīties loterijā – novembrī iespējas uzvarēt būs tik lielas kā vēl nekad. Priekš Vēršiem šis mēnesis būs daudz labvēlīgāks un veiksmīgāks kā iepriekšējais. Iespējams, ka viņi kļūs pat neticami bagāti. Stabilitāte finanšu plānā ir nodrošināta, bet tas nozīmē, ka parādīsies harmonija un miers.

Dvīņiem nepieciešams ieklausīties iekšējās sajūtās un jāuzticas savai intuīcijai. Nāksies pielikt piepūli un pacensties – tad laba peļņa noteikti parādīsies. Tomēr tērēt naudu šajā mēnesī nevajag. Saprātīgi jāizturas pret jebkuru pirkumu, savādāk veiksme ātri atstās.

14 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt