local-stats-pixel fb-conv-api

Videls un Biļalovs ''Dinamo''? Tā nav tikai fantāzija.0

Visu šo starpsezonu par ''Dinamo'' galvenajiem darītājiem pagājušajā sezonā ir bijušas dažādas baumas. Latviešu līderi komandā palika. Maione devās labākas dzīves meklējumos uz Ķīnu, Biļalovs tika aizmainīts atpakaļ uz ''Ak Bars'', kamēr galvenais komandas vārtu un punku gūšanas meistars Līnuss Videls joprojām ir bez līguma.

Daudzi teiks, ka tas viss ir likumsakarīgi, ka Maioni noturēt iespējas nebija, Biļalovam Kazaņā piedāvāja nesamērīgi daudz, un arī Videls gribot pārāk daudz naudas. Protams, Videls gan ar visām savām prasībām vēl neko tā arī nav saņēmis.

Nesen parādījās ziņa par to, ka šobrīd Videls un ''Dinamo'' komandas ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns nekādu dialogu vairs neveic. Šādu Ankipāna soli var saprast, Videls un ''Dinamo'' tiešām bija ļoti tālu vieni no otra algas ziņā. Tas gan nenozīmē, ka risinājumu vairs nevar atrast, Ankipāns pats nesen teica, ka, ja Videls dos Ankipānam ziņu, ka vēlas spēlēt komandā, kompromiss tiktu meklēts.

Kāpēc lai Videls gribētu spēlēt ''Dinamo''? Skaidrs, ka Videls grib naudu, viņam ir mazs bērns, ģimene ko uzturēt. Ģimene Zviedrijā. Tieši šī iemesla dēļ Videls pagājušajā sezonā izlēma pievienoties ''Dinamo'', domājams, ka šī paša iemesla dēļ Videls šosezon nepievienojās Čeļabinskas ''Traktor''

Vairāk lasi: https://www.piesportagalda.com/post/videls-un-bi%C4%BCalovs-dinamo-t%C4%81-nav-tikai-fant%C4%81zija

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000