local-stats-pixel fb-conv-api

Teodors Bļugers gūst savus 1. vārtus NHL2

Spēlē pret Rūdolfa Balcera Otavas "Senators"(Balcers gan šajā spēlē nepiedalījās, jo pirms "Zvaigžņu Spēles" tika aizsūtīts atpakaļ uz AHL un otreiz uz lielo komandu, vēl nav izsaukts), latviešu jaunais hokejists Teodors Bļugers guva savus 1. vārtus NHL karjerā. Līdzīgi kā Balceram, kurš šogad arī debitēja NHL, pirmajam vārtu guvumam bija nepieciešamas nepilnas 2 spēles. Šajā spēlē Pingvīnu rindās piedalījās arī abi maiņu ceļā jauniegūtie uzbrucēji - Niks Bjugstads un Džereds Makkens. Teodora pārstāvētā Pitsburga izcīnīja uzvaru 5:3.

Bļugers savu pirmo vārtu guvuma guva, kad 1. trešdaļā bija spēlētas 3 minūtes 19 sekundes, atklājot mača rezultātu. Teodors spēli aizvadīja 4. uzbrucēju trijniekā, kopā ar jau iepriekš pieminēto Makkenu un pieredzējušo Metu Kūlenu. Bļugers nospēlēja 10 minūtes 42 sekundes no kurām 7 sekundes vairākumā un 29 sekundes mazākumā. Bļugers vienu reizi meta pa vārdiem, veica piecus spēka paņēmienus, uzvarēja 33% iemetienu, kuros piedalījās un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Tāpat Teodors tika atzīts par 3. mača zvaigzni Pitsburgas rindās.

Vienlaicīgi ar Bļugeru, spēli aizvadīja arī stabilākais latvietis Zemgus Girgensons un viņa pārstāvēta Bufalo Sabres, kuri gan piekāpās Čikāgas "Blackhawks (3:7)." Zemgus spēli aizvadīja 4. uzbrucēju trijniekā. spēlējot kopā ar Kailu Okposo un Remī Eliju. Zemgus nospēlēja 9 minūtes un 48 sekundes, no kurām 2 minūtes un 3 sekundes bija mazākumā. Zemgus pa vārtiem nemeta, toties bloķēja vienu pretinieku metienu un uzvarēja 40% no iemetieniem, kuros piedalījās. Zemgum neitrāls lietderības koeficients.

Ja jāsalīdzina Bļugera un Balcera pirmās divas spēles, tad gribētos teikt, ka Bļugers to dara pārliecinošāk. Viņa darbības izskatās drošākas, ar mazāku kļūdu skaitu un nav redzama tāda nervozitāte, kāda brīžiem bija Balceram. Gribētos domāt, ka zināma vaina tajā ir tam, ka Bļugers ir pāris gadus vecāks, līdz ar to pieredzējušāks ne tikai hokejā, bet arī dzīvē kā tādā. Katrā ziņā patīkami, ka pēc ilgāka laika pasaules labākajā hokeja līgā var pieminēt vairākus hokejistu uzvārdus un nerunājot par to, kurš varētu debitēt vai arī, atceroties vecos, labos laikus.

 
 
 
 
16 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

un ka viņš guvis???? LV ekonomika uzlabojās?  Ja kāds uzrakstītu, ka ceļam bedres aizlāpītas, būtu patīkamāk.

0 1 atbildēt