local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas "Dinamo" fantastiski atspēlējas un izrauj uzvaru pret ''SKA"0

Sočos notiekošajā pārbaudes turnīrā Rīgas ''Dinamo" vienreizējā mačā guva sešus vārtus un uzvarēja spēcīgo Sanktpēterburgas ''SKA'' komandu, izcīnot pirmo uzvaru turnīrā, ar rezultātu 6:5.

Spēles sākumā aktīvi spēlēja Džeriņš, Ģēģeris. Momentus veidoja abas komandas, taču pāsvarā tie bija no atlēkušajām ripām, pēc uzmetieniem no attāluma.

Pirmos vārtus ''Dinamo'' zaudēja pēc tam, kad Zīle laukuma stūrī pazaudēja ķiveri un devās mainīties, kas praktiski ''Dinamo'' komandu atstāja mazākumā. Gala rezultātā Bērziņš pazaudēja ripu stūrī, Lehtere meta pa vārtiem un viņa atlēkušo metienu pielaboja Zubarevs.

Perioda turpinājumā ''Dinamo'' izdevās sagriezt karuseli ''SKA'' zonā. Berglunds izdarīja metienu uz vārtiem, Naļimovs to atvairīja, bet ripa atlēca pie Balinska, kurš veiksmīgi trāpīja pa ripu un raidīja to vārtos.

Perioda turpinājumā spēle bija līdzīga, taču ''SKA'' pirms paā perioda beigām ieguva vairākumu un guva ''vārtus ģērbtuvē''.

Otrā perioda notikumi sākās ar Koskirantas uzvarētu iemetienu ''Dinamo'' aizsardzības zonā, ''SKA'' spēlētāji veica divas ātras piespēles, kas noveda līdz vārtu zaudējumam.

Perioda turpinājumā ''Dinamo'' hokejisti izdarīja lielu spiedienu uz ''SKA'' vārtiem, kas gan augļus nenesa. Tieši otrādāk, Zīle kļūdījās aiz vārtiem un ripa nonāca pie ''SKA'' uzbrucēja Tkačova, kurš apspēlēja Tretjaku un panāca rezultātu 1:4.

Vairāk lasi: https://www.piesportagalda.com/post/r%C4%ABgas-dinamo-fantastiski-atsp%C4%93l%C4%93jas-un-izrauj-uzvaru-pret-ska

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000