local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Dinamo Jaunieguvums.6

Aizvadītajā nedēļā Rīgas "Dinamo" kluba vadība noslēdza līgumu ar čehu centra uzbrucēju Jakubu Šindelu, kurš iepriekš Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) nav spēlējis. Šodien Šindels aizvadīja pirmo treniņu kopā ar savu jauno komandu un pēc tā pauda, ka ir priecīgs spēlēt šeit – Rīgā.

Pirmie iespaidi par komandu un pilsētu? Čehu hokejists diezgan precīzi paredz šo rindu autora pirmo jautājumu. „Jūtos labi, apkārt ir ļoti daudz labu spēlētāju, arī organizācija te ir augstā līmenī. KHL neapšaubāmi ir spēcīgākā līga Eiropā un esmu priecīgs izmēģināt spēkus šeit,” pauž Šindels. „Jau vasarā bija sarunas par manu spēlēšanu šeit, taču kaut kas neizdevās,” atklāj hokejists.

Vārtu gūšana – hokejists skaidri nosauc to, ko viņš pieprot vislabāk un cer, ka arī „Dinamo” rindās spēs būs rezultatīvs. „Zinu, ka komandai šobrīd neklājas viegli un galvenā problēma esot tieši vārtu gūšana, tad nu ceru, ka spēšu palīdzēt,” cer hokejists. Šobrīd gan viņš atgūstas pēc nopietna sejas savainojuma, taču uzskata, ka tas netraucēs viņam doties laukumā jau trešdien. „Spēlēt KHL vienmēr ir bijis mans sapnis. Te spēlē ļoti daudz labu hokejistu, piekrītu tiem, kuri saka, ka šī ir otrā spēcīgākā līga aiz NHL,” saka Šindels.

70 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Cerams ,ka uz spēku ņems spēli,noderētu.emotion

4 0 atbildēt

Cerams ka Miķelim būs labs sabiedrotais.

1 0 atbildēt

patiess prieks par Dinamo, tieši piektdien došos uz spēli, un tiks tas prieks redzēt, kas viņa spēkos! :)

0 0 atbildēt

izskatās stabils !

0 0 atbildēt

cerams parādīs uz ko māk

0 0 atbildēt