local-stats-pixel fb-conv-api

NHL Zvaigžņu spēles balsošana1

40 0

OTAVA - Otavas Senators īpašnieks Jevgēņijs Meļņiks un NHL komisārs Gerijs Betmens paziņoja, ka 2012. gada NHL ALL-STAR hokeja svētkus uzņems Otava. Meļņiks bija solījis faniem, ka viņš varētu sagādāt šādu iespēju, kad viņš iegādājās Otavas Senators klubu brīdī, kad klubu bija apsēdušas finansiālas problēmas. NHL Zvaigžņu spēle notiks 2012. gada 29. janvāra svētdienā Scotiabank Place arēnā, bet svētki jau sāksies 26. janvāra ceturtdienā, ar dažādiem pasākumiem, kuri paredzēti visā galvaspilsētas reģionā.

Otavas Senators klubs un tā fani nevar būt vēl sajūsminātāki par iespēju uzņemt NHL labākos spēlētājus zem viena jumta - sacīja Meļņiks. Mēs radīsim vienreizējas svinības visas nedēļas nogales garumā, kuras būs par hokeju, par Nacionālo Hokeja Līgu un par mūsu pilsētu.

Līga ir ļoti apmierināta, ka Otavas pilsēta un Scotiabank Place arēna būs mājvieta zvaigžņotajiem 2012. gada notikumiem, sacīja Gerijs Betmens, NHL komisārs. Otavas pilsēta un Senators klubs jau bija uzņemuši Stenlija kausa finālu, kā arī divus NHL Draftus pie sevis, tāpēc es nešaubos, ka godam tiks uzņemti arī fani, preses pārstāvji un biznesa partneri.

Par balsošanu:

Katrs balsotājs var izvēlēties savu spēles pamatsastāvu – trīs uzbrucējus, divus aizsargus un vārtsargu. Izvēli var veikt gan no piedāvātā kandidātu saraksta, gan ierakstīt savu favorītu, kurš šosezon ir piedalījies NHL spēlēs. Noteikumi ļauj balsot līdz 30 reizēm, tomēr piereģistrējoties ar citu e-pastu (neprasa apstiprinājumu no e-pasta) var balsot vēl 30 reizes - tas aktīvākajiem balsotājiem.

Komandu sastāvus izvēlēsies kapteiņi pēc līdzjutēju balsojuma un NHL vadības nosauktajiem spēlētājiem. Manuprāt, liela jēga balsot par latviešiem šogad nav (domāju, vai kāds ir pelnījis atrasties starp zvaigznēm), lai gan es jau nobalsoju, tomēr tas katram savādāk. Tā kā balsot drīkst par tiem, kuri ir spēlējuši šosezon NHL - varam izvēlēties aizsargu Artūru Kuldu no Vinipegas Jets ar diezgan labu +/- rādītāju, un pagaidām ļoti labi spēlējošo Kasparu Daugaviņu no Otavas Senators, kuram jau ir 2 vārti šosezon.

Līdzjutēju balsošana turpināsies līdz 4.janvārim, un ik otrdienu no 22. novembra NHL publicēs jaunākos datus. Izvēlieties savu sastāvu un balsojiet ŠEIT.











40 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Prieks,ka izvilka komandu no finasiālā problēmām,kā arī sarīkoja zvaigžņu spēli,cepuri nost

0 0 atbildēt