local-stats-pixel fb-conv-api

NHL All Star Game 20150

Šonakt, tika aizvadīta 2015 .gada NHL All Star Game, jeb Visu Zvaigžņu spēle, kas pirmoreiz pēc vairāku gadu pārtraukuma latviešus interesēja ne tikai kā ZA hokeja mekas šovs, bet arī,kā tajā startēs latviešu spēlētājs.

Spēle norisinājās starp 2 komandām - tumšajās formās tērpto team Foligno un gaišajāš team Toewz. Zemgus ar savu ierasto #28 spēlēja team Foligno vienā maiņā ar čehu Radīmu Vrbatu un savu kanādiešu vienaudzi Raenu Nūdžentu Hopkinsu. Galvenie treneri attiecīgi bija Derils Saters (Team Foligno) un Pīters Laviolets (Team Toews)

Pati spēle,kā jau zvaigžņu spēle norisinājās bez spēka spēles, bez asumiem, bez lieliem ātrumiem. Rezultāts mača beigās bija 17:12 team Toews labā. Par mača MVP (vērtīgāko spēlētāju) atzina spēles vietas mājinieku (Columbus Blue Jackets) pārstāvošo Raenu Džohansonu ,kurš ,lai arī spēlēja zaudējušajā team Foligno atzīmējās ar 2+2 . Bez Džohansena bija arī 3 citi kandidāti šai balvai ,kuri droši vien pie citiem apstākļiem iegūtu šo balvu (Džonatans Teivs 1+4 , Džons Tavarezs 5+0 ,Jakubs Vorāčeks 3+3). Spēlē netika nopelnīts neviens noraidījums. "Visskarbākā " epizode bija "asumi" , kurus otrajā periodā pēc komandas biedra guvuma pie Team Toews izraisīja krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins. Realitātē ,protams, tie nebija īsti asumi,tikai draudzīga padunkāšanās un pasmiešānās šovam. Metienu attiecība šajā mačā 47 pret 45 par labu uzvarētāju komandai,kam gan ASG nav izšķirošas nozīmes.

Par mūsu pašu censoni Zemgu Girgensonu. Diemžēl Zemgus un Anže Kopitars ir 2 vienīgie spēlētāji šajā zvaigžņu spēlē,kuri palika bez rezultivitātes punktiem. Zemgus veica 3 metienus pa vārtiem, nospēlēja aptuveni 13 minūtes un tika pie lietderības koeficenta -1, kas gan nebija sliktākais koeficents, jo Girgensona komandas biedriem Oliveram Ekmanam - Larsonam un Dastinam Baifulīgenam tas bija -5 . Pašu spēli Zemgus aizvadīja pietiekami aktīvi vairāk cenšoties palīdzēt partneriem Nūdžentam- Hopkinsam un Vrbatam tikt pie metienu iespējām. Pirmajā periodā neskaitot labu iespēju jau pašā mača sākumā Zemgus neizskatījās īsti savā vietā,taču droši vien tas bija tāds kā lampu drudzis. Nevajag nosodīt Zemgu par to,ka lūk netika pie punktiem un sākt stāstīt ,ka tie,kas iebalsoja viņam tagad kaunu uztaisīja. Puisim tā ir pirmā zvaigžņu spēle un šis te balsojums ir arī milzīgs spiediens,kas daudziem sportistiem iespējams arī Girgensonam var sasiet rokas ,jo rodas pārak liela gribēšana attaisnot uz sevi liktās cerības,bet nekas prātīgs neizdodās. Turklāt ,liela iespēja ,ka Girgensons tiktu arī bez Latvijas palīdzības,ņemot vērā noteikumu,ka no katras komandas jābūt pa spēlētājam.

Paldies par interesi lasot, turam īkšķus arī turpmāk par Girgensonu un noslēgumam ekrānšāviņi no ASG.

« 1  2  3  4  5 »
85 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000