local-stats-pixel fb-conv-api

Lauris Dārziņš atzīts par KHL 13. nedēļas labāko uzbrucēju2

Latvijas izlasi un Rīgas Dinamo pārstāvošais uzbrucējs Lauris Dārziņš atzīts par KHL 13. nedēļas labāko uzbrucēju. Lauris šajā nedēļā nopelnījis 7 rezultativitātes punktus (3+4), no, kuriem 4 sasniedza vakardienas mačā pret Bratislavas "Slovan", gūstot 2 vārtus un 2 reizes rezultatīvi piespēlējot. Kopā Laurim šosezon 37 spēlēs ir 27 punkti (9+18), padarot Dārziņu otru rezultatīvāko uzbrucēju un trešo rezultatīāko hokejistu Dinamo aiz leģionāriem Metjū Majones (8+25) un Linusa Videla (15+17). Jāatzīmē arī patīkams fakts, ka Laura vakardienas 1. vārtu guvums viņam KHL ir 100. vārtu guvums. Tāpat jāpiebilst, ka spēlē pret "Slovan" iespētie 4 punkti ir pirmā reize, kad Dārziņš KHL vienas spēles laikā gūst vairāk kā trīs rezultativitātes punktus.

Rīgas "Dinamo" vakardienas spēlē izcīnīja grūtu uzvaru 4:3, uzvarot vietējo Bratislavas "Slovan"., tādējādi pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju. "Dinamo" ar 34 punktiem 37 spēlēs ieņem 9. vietu rietumu konferencē, no 8. vietā esošās Podoļskas "Vitjaz", atpaliekot 3 punktus, tiesa "vitjazam" spēlēts par spēli vairāk.

Nedēļas labākais aizsargs ir Deniss Bodrovs no Jekaterinburgas "Avtomibilist". Bodrovs trīs šīs nedēļas mačos savācis 4 punktus (1+3). Par labāko vārtsargu ir atzīts "Dinamo" tiešo konkurentu par izslēgšanas spēlēm vārtsargs Junī Ortio, kurš trīs spēlēs atvairījis 98,04% pretinieku veiktos metienus un vidēji mačā ielaidis 0,67 ripas. Par labāko jauno spēlētāju atzīts Jāņa Kalniņā komandas biedrs Helsinku "Jokerit" sastāvā kristians Vesalainens, kurš četros mačos ieguvis 4 punktus (2+2).

29 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Dārziņa karjera iet uz beigām!Žēl, ka NHL tā arī neizdevās nostiprināties.
2 0 atbildēt

Šo bija pelnījis, 4 spēlēs labs punktu krājums emotion 

0 0 atbildēt