local-stats-pixel fb-conv-api

Kļuvis zināms, kāds ir (ne)oficiālais KHL rietumu konferences klubu algu budžets10

Šodien internetā ir parādījies aptuvenais algu budžets (līgums + iespējamie bonusi) visām KHL rietumu konferences, komandām, tajā skaitā Rīgas Dinamo. Apskatot ciparus bez pārsteigumiem - biezākais maciņš ir "armijas klubiem" Maskavas "CSKA" un Sanktpēterburgas "SKA", savukārt apakšgalu secīgi, ieņemot trim rietumu komandām, kuru nosaukumus jau iepreikšējā sezonā minēja, kā potenciālās izslēdzamās no KHL - Čerepovecas "Severstal", Bratislavas "Slovan" un Rīgas "Dinamo". Jāsaka gan, ka šie kā min Allhockey. ru un Championat.com ir aptuvenie algu budžeta skaitļi.

Algu budžeti ir sekojoši:

Maskavas "CSKA" 2,172 miljardi rubļu (nepilni 29 miljoni eiro)

Sanktpēterburgas "Ska" 2,108 miljardi rubļu (28,1 miljoni eiro)

Maskavas "Dinamo" 1,109 miljardi rubļu (14,8 miljoni eiro)

Jaroslavļas "Lokomotiv" 1,055 miljardi rubļu (14,08 miljoni eiro)

Maskavas "Spartak" 937 miljoni rubļu (12,5 miljoni eiro)

Podoļskas "Vitjaz" 859 miljoni rubļu (11,5 miljoni eiro)

Helsinku "Jokerit" 704 miljoni rubļu (9,4 miljoni eiro)

HK "Sochi" 693 miljoni rubļu (9,25 miljoni eiro)

Minskas "Dinamo" 464 miljoni rubļu (6,19 miljoni eiro)

Čerepovecas "Severstal" 439 miljoni rubļu (5,86 miljoni eiro)

Bratislavas "Slovan" 348 miljoni rubļu (4,64 miljoni eiro)

Rīgas "Dinamo" 267 miljoni rubļu (3,56) miljoni eiro)

Atgādinu, ka tie ir tikai algu budžeti. Šeit nav iekļautas summas, kas tiek tērētas haļļu īrei, transportam, menedžmentam un citiem ar algām nesaistītajiem izdevumiem. Kā labs piemērs tam ir tas, ka parādījušas ziņas par to, ka Bratislavas "Slovan" ir ne tikai parādā spēlētājiem par algu izmaksu, bet arī 1 miljonu eiro par savas mājas arēnas īri. Kāpēc šo publicēju? Jo šīs algu starpības, kārtējo reizi apliecina to, kāpēc Rīgā spēlēs nevis, piemēram, visi labākie latvieši, kas nespēlē NHL vai arī labi latvieši un augstas klases leģionāri - tam vienkārši nav naudas. Es zinu, ka daudziem Dinamo nepatīk (tam ir arī pamatojums), bet tam ir vairāki plusi. Pie blakus ziņām jāmin tas, ka atpakaļ uz Pitsburgu ir izsaukts Teodors Bļugers, kuram iespējams būs iespēja uzspēlēt pret Zemgus Girgensona "Sabres", tāpat arī jāatzīmē latviešu gaitas KHL izslēgšanas spēlēs - starp Jāņa Kalniņa "Jokerit" un Mika Indraša Maskavas "Dinamo" rezultāts ir 2:0 par labu maskaviešiem, Indrašim gūstot 1 vārtus sērijā, bet Kalniņam nospēlējot visu 1. spēli un 2. iesaistoties 29. minūtē. Kamēr mazu pārsteigumu radījusi Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa "Spartak" uzvarot Sanktpēterburgu 2:0. Karsumam komandas otrie vārti. Austrumos pārsteigumu taisa Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija "Avangard", kas ir vadībā pret Kazaņas "AkBars" (pašreizējie čempioni) 2:0 sērijā un pirmajā spēlē uzvarēja 6:0. Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kurā Sandis Ozoliņš sezonas gaitā gļuva par galvenā trenera asistentu 1. mačā pret Astanas "Baris" piekāpās 1:4.

56 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Pamazs ir mūsu budžets, bet ar visu to, kalnus mēs mākam gāzt 

7 0 atbildēt

njaa

4 0 atbildēt

Tapēc jau KHL vienmēr būs kolhozs, kamēr tāda nesamērība. 

2 0 atbildēt

Nu jā.. iedomājaties ja mūsu budžets dubultotos? Ja mēs ar šitiem 3 ļimakiem jau cik augstu esam tikuši, iedodad vēll bišku un top 3 ieriposim

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt