local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc hokejs ir krutāks par futbolu?76

240 52
240 52 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Piekrītu, hoķis rullē! emotion

53 8 atbildēt

Varam secināt, ka futbolisti ir mīkstie, kam patīk simulēt. :D

35 7 atbildēt

Man piemeram spelet patik abus ,bet skatos tikaj hoki..

15 3 atbildēt

Katram savs, man, piemēram, futbols. Protams, arī hokejam sekoju līdzi, bet pašam ar hokeja spēlēšanu pašvakāk.

20 9 atbildēt

hoķis vienozīmīgi ! 

fāāāk yēēē ! 

8 1 atbildēt

Jā, viedokļi ir atšķirīgi. Piemēram, manuprāt, Futbolā tie pacani 90 minūtes prosta skraida, nav nekāda actiona, simulē utt. Turklāt 90 minūtēs ir kādi 10 spērieni pa vārtiem no kuriem 6 aizlido galīgi garām. Man personīgi pa TV neinteresanti skatīties, bet uzspēlēt gan var :) Kā piemēru vēl par paņemt F1 - mani draugi uzskata, ka viņi tur vienkārši braukā apkārt pa trasi un nav nekas interesants(viņiem interesē tikai avārijas), savukārt mans viedoklis ir pilnīgi atšķirīgs. Fanoju jau kopš 2007. gada un nevienu sacīksti + kvalifikāciju neizlaižu. Tā nu tas ir :) 

10 3 atbildēt

A kas vainas šaham !!

8 2 atbildēt

Man jau labaak patik fuuzis, hokjim ar nav ne vainas, bet nu ja futbols jums liekas garlaiciigs, jums vajadzeja redzet peedejo premjerligas speeli shogad MC pret QPR, kad visas sezonas liktenis izshkiras pedeejas minuutes. Riebjas klausiities, ka futbols vien baabu sporta veids ir, kaut gan ir fiziski  smagaaks neka hokejs, futbolisti videji karjeru beidz ap 34 gadiem kameer hoki daudzi graiza pat peec 40!

7 3 atbildēt
Hokejs ir vīriešu sportaveids. Futbols-Sieviešu.
8 4 atbildēt

Hokeja tik daudz nesimule ka fuzi tpc hokis rulllllllee! P.S. Labs raksts

6 2 atbildēt

sports paliek sports!

3 1 atbildēt

Hokejisti arī svīst. Lai spēlētu futbolu arī jābūt talantam un smagam darbam. Un kas teica, ka futbolu nevar skatīties ar draugiem uzdzerot aliņu utt.  Tā ka argumenti neder.

6 4 atbildēt

zinu un jau dom°āju vai tādu taisīt :D

1 0 atbildēt

+ par 2

1 0 atbildēt

Ja godīgi, tad tev ir taisnība, hokejs arī manuprāt ir labāks par futbolu. Bet arī futbolam ir savas stiprās puses. Pats es skatos hokeju, jūtu līdzi mūsējiem un arī citiem, ja mūsējiem vairs nav spēļu (gan izlasē, gan KHL). Patīk pasekot, kā veicas mūsējiem aiz okeāna. :) 

Tātad:

Futbolu var spēlet visi, kas grib, jo tur nevajag tik dārgu ekipējumu un futbolu var spēlēt ar pudeli, no papīra uztītu bumbu, da jebko, kas gadās pa rokai, taču hokejam vajag slidas - tās vien maksā pie simtiņa(normālas slidas), visus aizsargus, ķiveri un tml. Nu kopā var rēķināt 200-400Ls(pat vairāk); 

Futbolam nevajag nekādu īpašo laukumu ar ledu, to var spēlēt jebkurā vietā un laikā - nu gandrīz! ;D Ok, arī hokeju var, bet par to akal jāmaksā.

Arī futbolu ir interesanti skatīties. Padomā, kā pro futbolā(arī parastajā iesācēju) iegiežz bumbu tā, ka tā iet ar līkumu gar spēlētāju mūri. Tas vienkārši ir jāmāk. Jāmāk trāpīt ar kāju tālajā develē no 20 un uz augšu metru attāluma. Cik futbolā ir daudz skaistu vārtu - dahujā. Cik saņem viens pro futbolists teiksim Anglija premjerlīgā par golu - 1,2 un vairāk miljonus. Forša kabatas nauda. ;D

 

Aj ok man apnika. Futbols rullē, hokejs arī rullē - patiik to skatīties un just līdiz. Futbolu pats spēlēju. Spēlējiet arī juuus pārejie un nesēdiet pie PC. ;D bye

1 0 atbildēt

Kārtējais DR fansemotion

3 2 atbildēt

Hokejs ir dārgāka padarīšana, tāpēc, ja neesi biezo sencīšu dēliņš, tad futbols ir daudz pieejamāks nekā hokejs. Bet nu, izklausās, ka tev tikai skatīties patīk nevis pašam kaut ko darīt, tāpēc nevar rakstam nepiekrist, ja tas ir par tv skatīšanos.

5 4 atbildēt

saķer mīnusu, sūdains raksts

1 1 atbildēt

futbolists nokrīt, 20 minūtes vārtās un kunkst pa zemi, hokejists pārsit degunu paliek bez zobiem, izkaujās, un spēlē tālāk emotion

3 3 atbildēt

Mūsu tizlā futbola komanda salika mīnususemotion

4 4 atbildēt