local-stats-pixel fb-conv-api

KHL zvaigzne un pirmais drafta numurs varētu radīt tulītēju ietekmi NHL0

Pēc ļoti veiksmīgas un daudzsološas starpsezonas, kas vēl nav beigusies, Ņūdžersijas "Devils" fani ar nepacietību gaida, ko vietējā komanda parādīs šajā regulārajā sezonā. Komandā ir jaunas sejas, skaļi uzvārdi hokeja pasaulē, kas noteikti padara komandu jaudīgāku. Kas ir šie jaunpienācēji un kādas būs viņu lomas šajā "Devils" modelī?

Ņūdžersijas svaigākais papildinājums Ņikita Gusevs komandai pievienojās vien pirms pāris dienām. Vegasas "Golden Knights" bija spiesti atbrīvoties no tiesībām uz krievu uzbrucēju pēc tam, kad bija skaidrs, ka komandai nebūs vieta zem algu griestiem Guseva izvirzītajām prasībām - divu gadu līgums ar kopējo samaksu 8 miljoni ASV dolāru (ar Ņūdžersiju tika panākta vienošanās par 9 miljoniem, nevis 8).

Gusevs līdz šim savu karjeru aizvadījis KHL un vēl nav debitējis NHL, līdz ar to, pastāv zināms risks, ka savos 27 gados viņam varētu būt problēmas ar pielāgošanos Ziemeļamerikas hokeja stilam, kā tas nereti notiek ar hokejistiem no citām līgām.

Vairāk lasi:

https://www.piesportagalda.com/post/khl-zvaigzne-un-pirmais-drafta-numurs-var%C4%93tu-rad%C4%ABt-tul%C4%ABt%C4%93ju-ietekmi-nhl

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000