local-stats-pixel fb-conv-api

KHL zelta cīņa14

193 1

Trešdien KHL spēlēs laikā starp Vitjaz un Baris satikās divi ''taffgaji''.Šis kautiņš jau ir nodēvēts par ''zelta cīņu'' jo Mirastī pretinieks arī nebija no pirksta izzīsts.Tas bija Džošua Gratons ar kuru Mirasti ir ticies arī NHL laukumā.Tā nu lūk abi ņēmās izklaidēt publiku ar divu raundu smagu cīņu.Ar ko tas beidzās ir redzams video :)


Reklāma






193 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Šovs tīrākais... Bet acīm tīkams... Tīra mūsdienu hokeja sastāvdaļa...

Turklāt labāk, ka 2 komandu "policisti" savā starpā izkaujas nekā buļļi sagaida pretinieku jaunāko maiņu un tad barā tos zvetēt sāk :)

15 0 atbildēt

Mirasty vienmēr, ļoti aktīvi slāna pretinieku. Ir video, kur iekš AHL viņš kaujās ar Yablovski, iespaidīgi! :)

5 0 atbildēt

Es vnk skatos šitos un domāju - cik sāpīgi varētu būt tik aktīvi hujārīt ķiveri. emotion

4 0 atbildēt

Šito lieku pie favorītiem emotion

Šito kautiņu nebiju redzējis emotion

2 0 atbildēt

Man liekas, ka nav bijušas tādas spēles kur Vitjaz nebūtu kāvies!

1 0 atbildēt

boksa mačā arī skriesi pa vidu abiem bokseriem un šķirsi viņus? tas ir profesionāls sports, šie padjobaki ir tam nopirki, jo spēlēt viņi nemāk, tā kā, lai sitas savā starpā.

2 2 atbildēt

visos konttakta sporta veidos gadās uzkurināt emocijas, neviens taču neies pārtraukumos izsūdzēt savus grēkus mācītājam. ja cilvēki izkaujas 1 vs 1, tad, lai notiek, manis pēc kaut golfa mačā, neatbalstu  tikai to, ka vesela maiņa trenkā vienu cilvēku.

2 2 atbildēt

51 nr ponto

0 0 atbildēt

Laba spēlē! Pluss kautiņi!emotion

0 0 atbildēt

LABS!!!

0 0 atbildēt

Mani fascinē 2video... Kaujās... Mirasty: Nocelkam ķiveres būs labāk... (abi novelk)  Gratons: Bļ** cimds nekrīt nost emotion

0 0 atbildēt

Parāda mākslu cīnoties nevis spēlējot ;D

0 0 atbildēt

Patīkami, ka KHL ienāk arī aizokeāna hokeja stila vēsmas, džeki uztaisa šoviņu, visi cilvēki arēnā ir kājās. :) Vismaz tiesneši tagat ir sākuši ļaut arī izkauties, laikam neviens vairs negāja uz tām garlaicīgajām spēlēm vai.. bet anyway man Vitjaz spēles sāk palikt skatīties interesantāk nekā Dinamo vismaz kāds action. www.hockeyfights.com 

2 9 atbildēt