local-stats-pixel fb-conv-api

Gan jau viņi vēl raudās7

165 0

Septītais oktobris, hokeja sabiedrības kontekstā, tika gaidīts ar lielu nepacietību, jo brieda apvērsums. Beidzot bija pienācis laiks, ilgi gaidītajām pārmaiņām. Līdzīgi kā ar cilvēkbērnu līdz pilngadībai, Kirovs Lipmans federācijas prezidentūras pirmos gadu aizvadīja bez lieliem skandāliem. Laika ritenim ejot uz priekšu, Lipmana darbības kļuva absurdākas un neadekvātākas. Pēdējie vārdi, īsi pirms Latvijas hokeja izlases sporta kompleksa pamešanas, bija Kirova stilā: Gan jau viņi pēc kāda laika raudās...

165 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nu, bļē*ēģ! Tam kalvītim sen bija jābūt mirušam, vai vismaz uz 20 gadiem cietumā! Te viņš gāzē, te hoķī - bļ*e, vait nesaprot, ka tauta to RUKSI ne acu galā grib redzēt??? Ja ļautu tautai balsot par kalvīša pakāršanu, stabili vairāk kā 50% nobalsotu PAR!!

Pa kiru visp nerunāsim - žīds kvadrātā!

11 2 atbildēt

Kaut kur bija labs joks, Vējonis kad tika par prezidentu teica - laikam no sākuma jāierauj. Kalvīts - laikam no sākuma jāieēd. 

Kā nu būs tā nu būs...

4 0 atbildēt

Vienu aizvieto otrs..  ja jau reiz saņēmās, tad vajadzēja kādu zinātāju ievēlēt.

1 0 atbildēt

Skaidrs, ka ne jau Kalvīti tauta gribēja redzēt kā Lipmana pēcteci. Bet tā Lipmana solīšana, muldēšana, melošana un faktu sagrozīšana jau sen bija apnikusi. Domāju, ka uzlabojumi būs.

1 0 atbildēt

Nu bija jau aizsēdējies par ilgu ar..... Es pat pie TV applaudēju!

1 0 atbildēt

Interesanti būs, kad nāks gaismā, ko viņi atkal tur samuhļījuši. 

0 0 atbildēt
Tas ka kirovs tipa baigo piķi hokejā ir sagrūdis ir mīts ar vienu roku dod ar divām grābj un šķērdē
1 1 atbildēt