local-stats-pixel fb-conv-api

Dinamo jaunumi.1

16 0

Leģionārs Zanetti. Komandā atgriežas Sotnieks Jānis Kalniņš pamet Dinamo. Baumas par Gudļevski, Dzeriņu, Biļjalovu. Daudz interesantu notikumu pēdējās dienās par un ap Dinamo.

Sāksim ar lielo. Jānis Kalniņš pārceļas uz Jokerit. Tas ir vienlaikus diezgan loģisks un neloģisks lēmums. Karjeras izaugsme viennozīmīgi. Tomēr, ieraksts CV, ka ir spēlejis Jokerit nav maz vērts. Taču, Jokerit pamatvārtsargs ir un paliek Raiens Zapolskis. Kalniņš nospēlēs labi ja 20 spēles. Protams, nav patīkami, ka kārtējo reizi labu pašmāju spēlētāju savāc naudīgāka komanda. Jāatzīst, ka šis gājiens bija pavisam negaidīts. Ko nu daudz, jānovēl Jānim veiksmi un jādodas tālāk. Kas spēlēs viņa vietā? Loģiska atbilde būtu Kristers Gudļevskis. Taču, es nezinu vai viņš ir Kalniņa līmenī. Protams, labs vārtsargs, taču nestabils, kā arī pēdējās sezonas Ziemeļamerikā nav bijušas veiksmīgas, taču Gudijs ir labākais, uz ko Dinamo šobrīd var cerēt. Par rezerves vārtsargiem runājiot, nesen krievu medijos parādījas ziņas par maiņas darījumu ar Ak Bars, kur Timurs Biļjalovs, Ak Bars rezerves vārtsargs varētu nonākt Rīgā, apmaiņā pret naudas kompensāciju. Jāsaka, ka variants nav slikts. Jauns, statistika arī neslikta. Ir arī citi vārtu vīri, kurus aizmirst nevajadzētu. Bens Skivenss bija neapmierināts ar Baltkrievijas politisko situāciju, Ufā viņam beigās pat spēlēt nedeva. Ja viņš nonāktu Rīgā, man nekas pretī nebūtu. Turklāt nav viņš vienīgais KHL vārtsargs, uz kuru būtu vērts skatīties.

Kristaps Sotnieks atgriežas Rīgā. Par Sotnieku daudz var runāt. Viņš ir lielisks aizsardzībā, viņam ir labs atvēziens, laba pozicionālā spēle. Turklāt viņš ir labs komandas spēlētājs, ne veltu viņš bija Dinamo kapteinis 2016. gadā. Vēlu veiksmi Rīgā!

Runājot par Zanetti, šo Ankipāna lēmumu es nesaprotu. Viņš ir max 12 punktu aizsargs un viņš mav lielisks aizsardzībā. Vai tad mums pašiem aizsargu nebija?

Džeriņš un Gudļevskis. Džeriņš būtu ļoti labs. Viņš ir 3. maiņas centrs, labs iemetienos, var arī vārtus gūt. Nebūtu slikti, ja viņš spēlētu ar Dārziņu un M. Rēdlihu. Gudļevskis gan vairāk izskatās pēc nepieciešamības. Ir ļoti svarīgi iegūt Gudļevski, citādi būs leģionāru vārtsargu līnija, kas mani ne pārāk apmierinātu.

Lai nu kā, gaidām vēl jaunumus, cerams par līgumu parakstīšanu ar latviešu spēlētājiem, vārtsargiem un vēl viena vai diviem rezultatīviem uzbrucējiem. Veiksmi komandai nākamajā sezonā!

16 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Lauris arī ierindā.

0 0 atbildēt