local-stats-pixel fb-conv-api

Daugaviņš gūst otro rezultavitātes punktu NHL!2

Aizvadītajā naktī norisinājās spēle starp Toronto Maple Leafs un Ottawas Senators, uzvaru atkal svinēja Sens 5:2, pats interesantākais ka vēl vienu punktu guva mūsu pašu hokejists Kaspars Daugaviņš un atkal pret Kļavu Lapām, Ottawai beidzot arī izdevās pārtraukt zaudējumu sēriju.

Pēc sešām uzvarām pēc kārtas oktobra otrajā pusē, Senators novembri sāka ar zaudējumu sēriju, piekāpjoties pēdējās piecās cīņās pēc kārtas. Izbraukuma mačā pret Toronto "Maple Leafs" šo neveiksmju izdevās pārtraukt. Spēles sākums Ottawiešiem nebija pārāk veiksmīgs, pirmā perioda beigās Tailers Bozaks izvirzīja vadībā Toronto. Tomer otro un trešo periodu Sens nospēlēja perfekti, otrās trešdaļas vidū pēc Kaspara Daugaviņa piespēles vārtus guva Sergejs Gončars, trešdaļas beigās vairākums arī tika izmantots un rezultāts 2:1.

Trešais periods iesākas ar gūtiem vārtiem 48 sekundē, Zaks Smits palielināja pārsvaru, 3 minūtes līdz spēles beigām un Toronto vienus vārtus atguva 3:2, bet pārējos 2 vārtus Sens guva Toronto tukšajos vārtos, vārtsargs tika nomainīts pret 6 laukuma spēlētāju bet tas nepalīdzēja Lapām nekko mainīt uzvara Ottawai un punkts Daugaviņam.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 16:35 minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli kas viņam 9 NHL spēles ir 2 punkts (1+1), izdarīja divus spēka paņēmienus un bloķēja divus metienus, nu skatamies tālāk punkti jau krājas Kasparam tā tik turēt!!!!

Video links http://sportacentrs.com/hokejs/nhl/video/13112011-daugavins_izdara_savu_pirmo_rezultativo_p

42 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

emotion emotion emotion  

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt