local-stats-pixel fb-conv-api

Čikāgā joprojām dinastija?0

Izcīnīt Stenlija kausu nebūt nav viegli. NHL ir vairākas komandas, kuras ne reizi to nav ieguvušas. Taču paraugoties uz Čikāgas "Blackhawks" panākumiem pēdējo gadu laikā, tas nešķiet nemaz tik grūti. 3 Stenlija kausi 6 gadu laikā (2010., 2013., 2015.g) ir iespaidīgs panākums. Cilvēki sauca šo komandu par dinastiju, taču šobrīd ir jau 4. gads, kad Čikāga nespēja izcīnīt kausu un komandas rezulātāti katru gadu šķiet arvien zemāki.

Par spīti tam, ka neizdevās kvalificēties izslēgšanas spēlēm, skatoties uz "Blackhawks" šosezon, bija vairākas lietas, kas komandas līdzjutējiem lika raudzīties nākotnē ar cerību, ka nākamo sezonu laikā vēlreiz būs reāla iespēja pacīnīties par Stenlija kausu. Tāpat arī acīs krita komandas trūkumi, vājās vietas, kas noteikti jālabo, lai komandu varētu pieskaitīt pie pretendentiem uz kausu.

Vārtu gūšana

No sākuma par labo. Komandā joprojām ir tās līderi Džonatans Teivzs, kurš šosezon aizvadīja, iespējams, karjeras labāko sezonu un Patriks Keins, kas aizvadīja vēlvienu spilgtu sezonu, gūstot 110(44+66) punktus. Sāk jau likties, ka trīsciparu skaitļi punktu ailītē Keinam ir kā sezonas rutīna. Abi minētie hokejisti spēlēja lielu lomu iepriekš izcīnītajos Stenlija kausos, katrs pa reizei kļūstot par playoff vērtīgāko spēlētaju.

Vairāk lasi: https://www.piesportagalda.com/post/%C4%8Dik%C4%81g%C4%81-joproj%C4%81m-dinastija

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000