local-stats-pixel fb-conv-api

Berglunds un nebeidzamie bullīši, jeb kā Dinamo veicās pirmajā pārbaudes spēlē0

Rīgas "Dinamo" vakar aizvadīja savu pirmo pārbaudes spēli šosezon, zaudējot Almetjevskas ''Ņeftjaņik" ar rezultātu 1:2. Kopumā šajā spēlē daudz ko redzēt nebija, tomēr tas bija VHL oponents un sastāvs bija pilns ar rezervistiem un jaunajiemm spēlētājiem, taču dažas lietas sezonai no tās paķert var.

Vispamanāmākais spēlētājs dinamiešu rindās bija jaunieguvums Jākobs Berglunds, kurš ne tikai šajā spēlē izcēlās ar vārtu guvumu, bet arī vairākas reizes bīstami raidīja ripu pa pretinieku vārtiem un veidoja momentus. Kā jau iepriekš tika domāts, izskatās, ka paņēmts leģionārs-snaiperis, kurš bieži metīs pa vārtiem un trāpīs arī. Jautājums tikai, kurš līdz viņam to nogādās?

Ļoti aktīvs spēlē bija Emīls Ģēģeris. Skaidri bija redzams, ka šim spēlētājam Ģirts Ankipāns uzticas. Ģēģeris laukumā bija gan vairākumā, gan mazākumā, kas var nozīmēt ne pavisam labas ziņas viņa tiešākajam konkurentam Rihardam Marenim.

Marenis arī veidoja dažus momentus, taču tādi spēlētāji kā Ģēģeris, Meija, pat Sarkanis viņu aizēnoja. Nesaku, ka viņi nospēlēja labāk, vienkārši bija vairāk pamanāmi ar visādiem izgājieniem uzbrukumā.

Marenim, kurš aizvadīja ļoti labu PČ Latvijas izlases sastāvā, par vietu zem saules (4. maiņā) vēl būs ļoti smagi jāpacīnās, un šobrīd man grūti redzēt Mareni izkonkurējam Ģēģeri.

Vairāk lasi: https://www.piesportagalda.com/post/berglunds-un-nebeidzamie-bull%C4%AB%C5%A1i-jeb-k%C4%81-dinamo-veic%C4%81s-pirmaj%C4%81-p%C4%81rbaudes-sp%C4%93l%C4%93

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000