local-stats-pixel fb-conv-api

Ar maču pret "Toros", Rīgas "Dinamo" uzsāk pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklu2

Šodien, pukstens 13. 00 Rīgas Dinamo aizvadīs savu pirmo pārbaudes maču, tiekoties pret VHL klubu Ņeftekamskas "Toros." Spēles ar "Toros" Rīgai ir ikdienišķa parādība, jo regulāri, pārbaudes spēļu ciklos ir spēlēts ar šo komandu, tiesa jāsaka arī "Toros" tāpat kā "Dinamo" sniegums pēdējos gados krities - 3. kārtējie VHL čempioni nav iekļuvuši finālā.
Šajā rakstā vēlos iezīmēt pāris lietas par Dinamo sastāvu pirms pārbaudes spēļu ciklu un veikt pirmās prognozes, lai sauksim, tās par gala prognozēm varētu veikt pēc Latvijas Dzelzceļa kausa. Jāsāk ar to, ka komandu ir pametuši gandrīz visi leģionāri, izņemot lietuvieti Neriusu Ališausku un kanādieti Brendonu Makmilanu. Tiesa Ališauskam ir Try-out līgums, kas nozīmē, ka uz sezonu viņš var nepalikt.

30 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nu jāsaka knapi vinnēja tos Toros...

0 0 atbildēt
Par 8. vietu var cerēt, bet uzbrukums ir diezgan sūdīgs, 140 vārtus ļoti knapi var savākt, kas lielas cerības nedod. Gudļevskis arī lielu pārliecību necieš. Šogad nekādas lielās cerības nelielu uz komandu, kā pagājušogad, lai pēc tam tik sagaidītu izgāšanos. Lai pierāda laukumā. Vislielākais uztraukums tomēr ir par vārtu līniju un centriem. Ir 3 ok centri, bet nav pirmās, vai pat otrās maiņas centra. Ir trīs centri, kas ir uz robežas starp 2. un 3. maiņu. Nekāds Krosbijs, Malkins mums nav. Pat Dinamo ir pierādījis, ka uzvarām vajag dziļumu un spēku centrā, Hartigans, Elisons un Vilsons, Šehura.
0 0 atbildēt