local-stats-pixel fb-conv-api

Helovīnu dekorācijas, arī video ;)6

60 0

Tumšajiem spēkiem šķiet vienmēr bijis maģisks pievilkšanas spēks, kam par pierādījumu pietiek atcerēties kaut vai pasaulslaveno Grāfu Drakula, kurš bija īsts dāmu mīlulis... Bet pakutinat savus nervus un saņemt kārtejo adrenalīna devu škiet patik vai ik katram :)

Bērnibas gājieni uz pamestām mājām, meklējot spokus, šausmu filmas, u.t.t. ...pat mazajam kaķēnam no multenes patika uzkāpt bēniņos 'pabaidīties'...

Un nu tad ir klāt ilgi gaidīta spoku nakts, kurā tad nu varam visas savas "tumšās" fantāzijas realizēt mierīgā ceļā..un galvenais nevienam tas neliksies dīvaini..

Nu piekrītiet, ja kāds izdekorēs savu dārzu ar milzu zirnekļiem, skeletiem un tamlīdzīgām lietām, tad visticamāk kaimiņi izsauks Tvaika ielas "viesnīciņas" sanitārus... Nu un tā pat, ja izdomāsi kādā citā dienā pārģērbties par kādu zombiju, briesmoni, spoku, raganu, (u.t.t), tad uz tevīm skatīsies daudz vairāk kā uz vienkāršu dīvaini. Bet šajā diena, precīzāk naktī, kad ļaunie gari klīst reālajā pasaulē, arī jums visiem ir iespēja paspokoties un kārtīgi izjautroties.. ;)

Helovīnu naktī, tā pat kā citos svetkos ir pieņemts izrotāt mājas, dzīvokļus, pagalmus, ofisus...un saposties ari pašam. Vienīgas šoreiz tās gan nebūs spožās mantiņas, kas parasti mirdz eglīšu zaros, kā arī tie nebūs svaigi ziedi un ozolapas, kas rotā pagalmus Jāņu naktī, šoreiz vis būs daaudz trakāk un biedējošāk..

Turpinājumā varat apskatīt bildes ar dekorācijām, no kurām varat arī smelties idejas izdekorējot savus pagalmus Helovīnu naktij.

Apskatiet arī video!

« 1  2  3  4 »
60 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Pirmais video pats labakaisemotion . R.I.P. MJ  emotion

3 0 atbildēt

jeeeee helovīns tuvojās ,diez es kojas dabūšu kādu saldumu...

3 0 atbildēt

vuhhhuu es pirmaa,njam baigi iepaidiigi. forshi,vajag veel!!! :)

1 0 atbildēt

baigi labās dekorācijas! ^^ ghost busters! emotion

1 0 atbildēt

:megusta:

0 0 atbildēt

:troll:

0 0 atbildēt