local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par helowIniem!!!0

Sveiki! tātad tūlīt klāt ir visu svēto diena un tāpēc izdomāju uzcept faktu rakstu par šiem svētkiem. Šis ir mans pirmais nopietnais raksts un tāpēc ceru, ka jūs vērtēsiet godīgi, lai es zinātu cik kvalitatīvs bija šis raksts. Komentējiet un izsakiet savas domas par rakstu, lai zinātu ko nākamreiz uzlabot.

P.S atvainojos par gramatikas kļūdām. :)

PRIECĪGU VISU SVĒTO DIENU!!!!

1. 28. oktobrī tiek pārdoti vairāk saldumu nekā jebkurā citā gada dienā.

2.Īrija tiek uzskatīta par Helovīnu dzimto valsti.

3.Burvju mākslinieks Harijs Hudīnī nomira Halovīnos.

4.Lielbritānijā tiek uzskatīts ka balts kaķis nes nelaimi. 5.Amerikā, Helovīnu laikā daudzas dzīvnieku patversmes aizliedz adoptēt melnus kaķus, lai izvairītos no to spīdzināšanas un upurēšanas. 6.Lielākais ķirbis sver 951kg. 7.Bostona, Masačuseta, pieder rekords par visvairāk Helovīnu laternu(Jack o'Lanterns) aizdedzināšanu, to skaits sasniedza 30128. 8.Amerikā vislielākais pieprasījums ir Snickers konfektēm, tad seko Kit-Kat un M&M's. 9.Īstenībā pirmā Helovīnu laterna(Jacko'Lanterns) tika taisīta rācenī. 10.Leģenda vēsta, ja Visu svēto dienā redzi zirnekli, tad īstenībā tas ir kāds Tev mīļš cilvēks kurš Tevi pieskata.

5.Amerikā, Helovīnu laikā daudzas dzīvnieku patversmes aizliedz adoptēt melnus kaķus, lai izvairītos no to spīdzināšanas un upurēšanas.

6.Lielākais ķirbis sver 951kg.

7.Bostona, Masačuseta, pieder rekords par visvairāk Helovīnu laternu(Jack o'Lanterns) aizdedzināšanu, to skaits sasniedza 30128. 9.Amerikā vislielākais pieprasījums ir Snickers konfektēm, tad seko Kit-Kat un M&M's. 10.Īstenībā pirmā Helovīnu laterna(Jacko'Lanterns) tika taisīta rācenī. 11.Leģenda vēsta, ja Visu svēto dienā redzi zirnekli, tad īstenībā tas ir kāds Tev mīļš cilvēks kurš Tevi pieskata.

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000