local-stats-pixel fb-conv-api

Mazliet Emo :)27

44 13
Mazliet par cilvēciņiem kas pēdējos gados savairojušies diezgan daudz :)
Ceru ka bildes būs kaut nedaudz jaunas ...



Anekdote iz dzīves. Stāv divas meitenes un par kaut ko aktīvi sarunājas. Blakus stāv vēl viena meitene, kura klusē un klausās. Te viena no pirmajām divām paskatās uz trešo un izmet: «Eu, tu esi īmō?»

Tai pašā laikā kādā Latvijas portālā, meklētājā ierakstot vārdu «emo», izlec ap 2600 jauniešu profilu, kuros ierakstīts šis vārds. Tieši tik divējāds ir šis mūzikas/dzīves stils. No vienas puses, gandrīz vai lamuvārds. No otras puses, vārds, ar kuru sevi apzināti cenšas asociēt tūkstošiem jauniešu Latvijā un pasaulē. Un tad, kā apgalvo zinātāji, ir vesela rinda lietu, kas jāveic, lai pievienotos emo piekritējiem jeb emocionāli noskaņotajiem jauniešiem, kuri lasa dzeju un sacer skumjas balādes. Pirmkārt, jāmaina sava garderobe, t. i., jāsāk valkāt apspīlētas bikses, kedas, matu stīpiņa un kantainas brilles melnos rāmjos, jāizdur pīrsings lūpā un jāuztaisa melna matu rota, saukta arī par pačku. Otrkārt, jāiemanās bildēt pašam sevi, paceļot virs galvas fotoaparātu un sataisot skābu seju. Ak, protams, neaizmirstot pārlikt pāri sejai obligāto matu šķipsnu. Treškārt, jāapmetas uz dzīvi tumšākajā istabas stūrī un jāraud vismaz 14 stundu diennaktī. Kā pati redzi, jo vairāk priekšnoteikumu, jo muļķīgāki tie kļūst.


Vārds «emo» ir saīsinājums no mūzikas žanra nosaukuma: emotionaly driven hardcore punk jeb emotional hardcore. Tas ir cita mūzikas žanra — indie rock — apakšžanrs


Vai man patī emo ? Nē.. :D Bet reizēm viņi izskatās tīri piemīlīgi, un ja nebūtu okupējuši visu origo vsp būtu labi :)

44 13 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000
Sabiedrības kaungals! Un raksts tizls!
4 3 atbildēt
Niikuji
5 4 atbildēt
sist un sist un sist un sist taadus kroplus
7 6 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

man  vēl  nav  emo  bet   rs  sākšu  pievienoties  emo  faniememotion

0 0 atbildēt
piekrītu. raksts tizls.
3 3 atbildēt
kroplji
3 6 atbildēt