local-stats-pixel fb-conv-api

Manas mēnešreizes.79

256 320

Sveiciens visiem spocēniem, man šodien gadījas pavisam nelāga diena, jo man sākās mēnešreizes visnepiemērotākajā brīdī. Daudziem dzīvē gadās dažādi misēkļi un es neesmu vienīgā, tāpēc iesaku tādos brīžos nekrist panikā, bet saglabāt vēsu mieru. Ļoti pārdzīvoju un nezinu ko tagad lai dara, tāpēc nolēmu mazināt stresu pievienojot rakstu.

Ja uzķēries liec plusu! emotion

Laikam nedaudz jāpaskaidro, ka ar šo rakstu centos pierādīt to, ka dīvaini, debīli un bezjēdzīgi raksti tiek apskatīti daudz vairāk par labiem un kvalitatīviem rakstiem tieši tāpat, kā ieejot lielveikalā pēc vienas pakas piena, rozīņu, riekstu or whatever Tu pa ceļam paķersi vēl padzerties un kaut ko uz akciju, pat ja Tev tas nav vajadzīgs. Un sērfojot pa spokiem Tu ieraugi rakstu, iespējams par mēnešreizēm, iespējams par tikko noliktu kluci un kas notiek? Jāapskatās! :) Un kāpēc Tev jāredz kādas meitenes mēnešreizes? Vai tā ir ziņkāre vai perversas noslieces? Ko tas ellē Tev dos? Labāk skaties tiešām labus un interesantus rakstus, kas izglīto! Jauku Jums dienu! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
256 320 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 79

0/2000

sš āšo pnmn tšnou ezt mē unsn rštu ju mšīn šrumjazju šr uškā ājoju rjzņjā mšu zr čšršt umnepz

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

go & fcuk yourself

0 1 atbildēt

Es nerunāju par savām bildēm vai saviem rakstiem, bet tendenci spokos kā tādu!

0 1 atbildēt

bet plusiņš pienākas par jautrības uzturēšanu+

2 3 atbildēt

Doma kadu tas intrese? emotion

1 2 atbildēt

kompānijas pēc arī ielikšu mīnusu par šitādu kaku ;)

3 4 atbildēt

pasaule tālu iet. cilvēki internetā pat sāk paziņot, kad viņiem sākas menstruācijas. (t.i meitenes) ZBIS, tā turpināt bļe.

0 4 atbildēt

- par rakstu, nepatīk!

1 6 atbildēt

naavi autoram

1 7 atbildēt
« 1  2  3 »