Principā ir divu kategoriju cilvēki. Tie, kas māk gatavot ēst, un tie, kas nemācēs pat olu uzvārīt. Lai nerastos domstarpības, šo pat var kategorizēt nedaudz savādāk. Tie, kas nemāk pat olu uzvarīt, un visi pārējie, jo ēdiena gatavošana ir prasme, ko var izkopt visu mūžu, bet dažreiz gadās, ka cilvēki no pirmās kategorijas nonāk pie ēdiena gatavošanas. Rezultātu nav grūti iedomāties. Tā ir katastrofa un, kā minimums, tabletes kuņģa darbības uzlabošanai. Neticat? Tikai paskatieties uz tālāk redzamajām bildēm.
16 reizes, kad virtuvē gadījās nepareizie cilvēki7
"Cāļa sviestmaize, ko es šodien dabūju"
"Divas stundas vārīts krabis, pasniegts bagetē"
"Es gatavoju vistu un aizgriezos. Mans brālis ēdienam pievienoja zilo krāsvielu. Viņam ir 19"
"15$ grillēts veģētārais burgers"
Labi, šis ir sarežģīti, bet tik un tā vilšanās
"Vārot kartupeļu biezeni man bija beidzies piens un es pievienoju šokolādes pienu"
"Kaprēzes salāti līdzņemšanai kādā vietējā restorānā"
"Mana tēva sviestmaize - neapstrādāta malta liellopa gaļa ar neapstrādātiem sīpoliem un baltajiem pipariem uz cietās maizes"
"Mans boss ēd šīs depresīvās pusdienas katru dienu"
"Darbā pateica, ka šodien mums būs pusdienas"