local-stats-pixel fb-conv-api

elektronisko balsu fenomens11

20 0
Noskatījos filmu "Baltais troksnis" tā mani iespaidoja un radās neliela interese par šo feneomenu, tapēc pameklēju gūglē info un šo to atradu.


Tātad, kas īsti ir elektrisko balsu fenomens (EVP - electronic voice phenomenon)

mirušo balsis? sazināšanās ar viņpasauli? daudziem zinātniekiem ir daudzas versijas, tomēr fizisku pierādījumu tam, ka tās ir mirušo balsis, nav, taču pretēju pierādījumu arī. par EBF jau tikusi uzņemta filma "baltais troksnis". šī filma uzņemta `pēc reāliem notikumiem`, kaut gan lielā mērā arī pēc pieņēmumiem un zinātnieku eksperimentiem. protams, daudz tika arī piedomāts klāt, tomēr filmu radītāji darīs daudz ko, lai padarītu filmu piesaistošāku.

elementārs EBF piemērs ir šāds: paņemt tukšu audio kaseti, uzlikt radio uz vidēju vai garu vilni, ieslēgt kaseti, lai tā ierakstītu. ar pirmo reizi bieži vien nekas neiznāk, taču ir daudzi entuziasti, kas ar to nodarbojas visā pasaulē. un visi kā viens saka, ka, jo vairāk ar to nodarbojas, jo vairāk balsu tu `noķer`. vairums balsu ierakstītas kapsētu rajonos pa visu pasauli, un pilsdrupās Anglijas teritorijā. šīs balsis `runā`ļoti daudzās pasaules valstu valodās, un tieši pēc izrunas var noteikt laika posmu, kurā runā balss.
parasti šīs ierakstītās balsis ir viens-divi vārdi, retāk frāzes un vēl retāk - sūtījumi. tieši sūtījumi mēdz būt dažādu raksturu, sākot ar draudiem un beidzot ar dažādām `mirušā` atklāsmēm. draudus izdevies `noķert` tikai tiem entuziastiem, kas ar šo nodarbi darbojas jau pietiekami ilgu laiku, un šo draudu pamatā ir izdarījuši secinājumus, ka ir kāda sardze, kas seko paritātes uzturēšanai starp pasaulēm. pēc draudu saņemšanas šie cilvēki parasti beidz nodarboties ar EBF pētīšanu. un tas ir tikai viens draudu piemērs, ir arī konkrēti adresēti draudi. pēc šādiem draudiem cilvēki parasti mirst, un EBF vidē par šādiem piemēriem ir zināmi divi cilvēki visā EBF vēsturē. abos gadījumos cilvēki ignorēja pirmos brīdinājumus. oficiālie nāves cēloņi abos gadījumos ir `pašnāvība`, taču tas nebūt nav tas pats, kas "novešana līdz pašnāvībai", tomēr vainīgie šaipasaulē ir nepieejami.

tiek uzskatīts: jo ilgāk tu studēpēti EBF, jo lielāku interesi pret tevi izrādā `aktīvās dvēseles`- dvēseles, kurām ir, ko teikt, kas vēlas kaut ko mums nodot. pēc šādas vēršanās parasti arī notiek `brīdinājuma šāvieni`. ir bijuši arī gadījumi, kad ēterā atskan kliedzieni"...Cilvēki, palīdziet, lūdzu!...", pēc kuru dzirdēšanas mati saceļas gaisā: kas tas ir? kas to teica? tos sauc par `ļauniem cilvēkiem`. šādu `ļauno cilvēku` sūtījumi izraisa vairāk kā šausmīgu iespaidu. daudzās vietās internetā var atrast ierakstus ar šādiem EBF, pēc kuriem daudziem cilvēkiem aumaļām līst auksti sviedri.

Šī te ideja par mirušo balsīm radusies pagājušajā gadsimta divdesmitajos gados pateicoties Tomasa Edisona rakstam kādā avīzē.

To pamatīgi arī pētijis latvietis Konstantīns Raudive, kas pagājušā gs 50., 60., gados bijis viens no vadošajiem šī fenomena pētniekiem, tpēc pasaulē žīs balsis cilvēki mēdz saukt arī par "Raudive Voices" - Raudive Balsis.

Citāts no kāda foruma:
Konstantīns Raudive ar šo nodarbojās nopietni (Zentas mauriņas vīrs), un no tā iegājās termins Raudive voices, kad viņš nomira (1974) viņš kādam paziņam pazvaīja uz telefonu un teica šo
http://www.rodiehr.de/a_21_saopaulo_v01.mp3 tas bija 1990 gadā. ("Hier Konstantin Raudive. Heute Nachmittag, am 03. November 1990 Ihrer Zeitrechnung, wurden zwei erfolgreiche Telefon-Kontakte nach Rivenich und Schweich durchgeführt. Weitere Anweisungen folgen. Hier war Konstantin Raudive." )

Plašāk ir youtubē video un internetā informācija, taču man negribas iedziļināties :D:D:D

info no Ankh tumšās kultūras portāla:
http://ankh.id.lv


20 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
jēziņ .. labs raksts .. bail palika! :D
7 0 atbildēt
es to Raudive ierakstu pārbaudiju, vai iet.. kā dzirdēju skaņu tā nah slēdzu ārā :/ :D:D
7 0 atbildēt
Es arī skatījos, un zini, bailīte, riktīgi raustos. Tās trīs ēnas bij pretīgas!!!
6 0 atbildēt
labāk gan tagad neklausīšos...
6 0 atbildēt
nu es ar sabijos. :D tagad vairs miegs nenāk.
6 0 atbildēt
faaak ... iztulkojiet kas tur vāciski ! es neko nerubī tanī valodā ! :/ ... lūdzu !
5 0 atbildēt
murmuls tagad ir kājām aukšpēdu, pārbijies kā traks.. labi, ka kaķis mājās.. vismaz nav viens...
4 0 atbildēt
emotion emotion emotion nekad neko nevar skaidri zināt !!!
4 0 atbildēt
"daudziem zinātniekiem ir daudzas versijas" - kuru tu gribēji ar to sasmīdināt? Zinātnieki neizsaka versijas par Tvaika ielas pacientu murgiem... Daudz interesantāks ir anālas grafikas fenomens (ANP - anal graphic phenomenon). Progresīvākie zinātnieki ir vienisprātis, ka tie ir mirušie, kas vēlus mums atklāt vēstījumu. Antons Gagarins pēc ilgstošas nodarbošanās ar ANP saņēma draudus, kas liecina, ka paralēlajā pasaulē ir kāda sardze. Draudīgo vēstījumu Antons piefiksēja ar fotokameru - http://nynerd.com/can-you-see-jesus/
3 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Itkā jau pusaugu gadiem pāri - sociālās problēmas mani arī skan, ir nopietnas lietas par ko uztraukties...bet šovakar gan palaidīšu garam..labāk rīt paklausīties.!!!!
6 8 atbildēt