local-stats-pixel fb-conv-api

Wing Suit Skydiving, Neaptverami5

6 6
Wingsuit ir izpletņlēkšanas disciplīna, apvienojot brīvo kritienu ar iespēju izbaudīt putna lidojumu. Sportistus mēdz dēvēt arī par cilvēkiem – putniem, jo lēcienos tiek izmantoti īpaši kostīmi jeb spārnoti kombinezoni, kas, savienojot rokas un kājas, izveido spārnus.
Wingsuit lēcieni notiek no četru kilometru augstuma, trīs kilometrus izbaudot brīvo kritienu un izpletni atverot kilometra augstumā. Īpašais kostīms ļauj atrasties brīvajā kritienā līdz pat trīs minūtēm un pa šo laiku planēt līdz pat 6 kilometriem horizontāli. Krītot kostīma spārni piepildās ar gaisu un aerodinamika rada papildu celtspēju, kas lidojumu pārvērš par planēšanu. Krišanas ātrumu var samazināt no 200 līdz 65 kilometriem stundā, kamēr horizontālais lidojuma ātrums var būt līdz 150 kilometriem stundā. Šajā kostīmā iespējams planēt uz muguras vai ar skatu uz zemi, rotēt un mainīt virzienu, kūleņot un veidot dažādus citus interesantus akrobātiskos trikus.


6 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
kā gribas pamēģināt emotion
4 0 atbildēt
uhhhh kas par adrenalīnu! es ar ko tādu vēlos izmēginat..dzivojam tak tikai vienu reizi... emotion
3 0 atbildēt
Par šito kādreiz jāmēģina sevi pārlauzt. Tas droši vien ir kkas iespaidīgs. Ātrāk jau par to iedomājos, ka varētu pamēģināt kādreiz savā dzīvē.
3 0 atbildēt
Viena nepreiza kustiiba, ...
1 0 atbildēt
ej nost ar sitadiem gribetos izlidot :)
0 0 atbildēt