Pirmajā vietā ir ierindojusies cepts tarantuls, kuru iespējams nobaudīt Kambodžā. Runā, ka garša atgādinot asus, marinētus vistas stilbiņus. Šīs delikateses cena ir apmēram viens dolārs.
Otrajā vietā ierindojusies Japānas zivs fugu, kuras kodiens ir ļoti bīstams. Šo zivi rekomendē baudīt tikai augstākās klases restorānos, lai būtu 100% pārliecība, ka pavāri likvidējuši indi, kas atrodas zivī.
Trešajā vietā - oratalon. Tas ir ēdiens, ko gatavo no neliela Francijā mītoša putna, kas tiek ķerts pēc speciālas metodes un gatavots pēc speciālas receptes. Francijas valdība nolēmusi aizliegt putnu nogalināšanu, jo vairāk kā 30 000 šo putnu ik gadu tiek pasniegti augstākās klases restorānos.
Ceturtajā vietā - pufins. Tā ir putna gaļas delikatese, kas tiek pasniegta Īrijas restorānos.
Piektajā vietā - austrāliešu steiks no krokodila gaļas.