local-stats-pixel fb-conv-api

Septiņi mūža ieslodzījumi poligāmistam6

3 0
ASV Kalifornija štata tiesa piespriedusi štata iedzīvotājam, 55 gadus vecajam Mansam Musa Muhumedam (Mansa Musa Muhummed - attēlā), kurš līdz pāriešanai islāmā bija Ričards Bodijs (Richard Boddie), septiņus mūža ieslodzījumus par ņirgāšanos par bērniem un divu no savām trim sievām nelikumīgu brīvības atņemšanu, vēstī „Associated Press”. Papildus tiesa šiem termiņiem pielika vēl 16 gadus un 8 mēnešus par citiem noziegumiem. Kā atzina tiesnesis, Muhumeds – Bodijs ģimenē nodibinājis „terora varu pār neaizsargātiem bērniem". 2008. gada jūnijā viņu atzina par vainu 25 epizodēs, tostarp septiņu no 19 bērnu spīdzināšanās un nežēlīgā apiešanās ar vēl četriem bērniem. Cietušie tiesas sēdes laikā liecināja, ka tēvs viņus regulāri sitis, badinājis un sodījis, piekarot aiz kājām pie griestiem un liekot pārtikt ar samazgām. Muhumeds noraidīja visas apsūdzības, kaut arī atzina, ka „kā tēvs varējis kļūdīties". Apsūdzētais apgalvoja, ka pāriešana islāma ticībā devusi viņam tiesības uz daudzsievību, kā arī vainoja bērnu mocīšanā vienu no savām sievām. Pēdējās tiesas sēdes laikā viņš pieprasīja nomainīt advokātu un iesniedza lūgumu par jaunu lietas izskatīšanu sakarā ar nupat atklātiem apstākļiem, kuri varētu viņu attaisnot, tomēr tiesnesis lūgumu noraidīja.
Muhumeds – Bodijs tika arestēts vēl 1999. gadā, pēc tam, kad viena no viņa sievām ar pastnieka starpniecību nodeva varas iestādēm 13 lapaspuses garu vēstuli, kurā aprakstīja sīkus nežēlīgas apiešanās ar nepilngadīgiem gadījumus. Otra sieva tiesā tāpat liecināja pret Muhumedu. Sieviete atzina sevi par vainīgu viena bērna atstāšanā dzīvībai bīstamos apstākļos. Viņai spriedums vēl nav pasludināts, taču visticamāk, ka tas būs vienāds ar iepriekšējas izmeklēšanas cietumā pavadīto laiku.
3 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Izlasot vardu Islams.....Es pilnigi nebrinos!!!!! Butu vins pie "Savejiem" tur vinam tikai uzslavetu!!!!
5 0 atbildēt
Kas tad nu? Krizes del vairs nesedina uz elektriska kresla? 7 muza ieslodzijumi, kads diez ir rekords.
4 0 atbildēt
ieberzās čalītis.
3 0 atbildēt
To tiesi vins arii gribeetu-aatru un vieglu naavi, bet nekas nesanaaca caliit seedeesi tu cietumaa visu savu muuzu emotion
3 0 atbildēt
:D :D :D :D
1 0 atbildēt

a kaa tas ir septinji muuzha ieslodziijumi ? 

taa ka cilveeks nomirst un visas savas paareejaas dziives veel arii seezh, taka piedzimst pa jaunam???

0 0 atbildēt