local-stats-pixel fb-conv-api

Piedzērušies britu studenti joka pēc nozog dinozauru8

15 1
Britu pilsētā Dorčesterā piedzērušos studentu grupa mēģināja naktī iznest ārā no muzeja dinozaura modeli (precīzāk triceratopa modeli) un novietot to kaut kur uz ielas, ziņo The Daily Mail.

Jokdariem izdevās plastika modeli, kura garums sastāda 6 metrus un augstums 3 metrus, iznest ārā no muzeja un pārcelt pāri metāla vārtiem, taču pusceļā līdz savam mērķim jokdarus apturēja policija.

Pēc viena studenta vārdiem, policists atzina joku par smieklīgu, taču paskaidroja, ka 14 studentu darbība var tik kvalificēta kā kriminālnoziegums ar visiem šī nozieguma sodiem un lika aiznest muzeja īpašumu atpakaļ.

Kompānija bez ierunām izpildīja policista prasību, taču dēļ tā, ka „dinozaurs” saņēma transportēšanas laikā dažas nesvarīgas traumas, jauniešiem tomēr nāksies šķirties no naudas summas, kuru šobrīd nepaziņo presei.

Šī ideja piederēja vienam no studentiem, kurš pēc biedru teiktā, jau sen sapņoja novietot muzeja modeli uz kādas no ielām. Visi studenti gan mutiski, gan rakstiski atvainojās muzejam par notikušo.
15 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Naktī eju pa ieelu un ... DINOZAURS !!! :D
9 0 atbildēt
ja labs jok skads aklaks civeks ta sirds trieku dabut vareja!!! emotion emotion emotion emotion emotion
8 0 atbildēt
labais joks :D
7 0 atbildēt
normaali čaliiši sadomaaja jokot :DD
6 0 atbildēt
žēl ka nesanāca :D
6 0 atbildēt
labais jox :D
2 0 atbildēt
No sākuma nokož ausi tad joka pēc nozog dinozauru.
1 0 atbildēt
tas jau mans bracinsemotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt