local-stats-pixel

Ikri pa franču metodei.5

2 0
Jauno ikru ideja pieder 2 fermeriem no Pikardijas apkārtnes Francijas ziemeļos. Reiz Dominiks un Silvija Pjeru, laulātie, kuriem pieder gliemežu audzētava izdomāja, ka varētu iegūt labu ražu no 50 tūkstošiem gliemežu olu.

Idejas īstenošanai viņiem vajadzēja 3 gadus, kuru laikā gliemežiem tika izveidota speciāla diēta, pateicoties kurai tiek saglabāta laba kvalitāte un brīnišķīga garša.

Jāpiemin, ka gliemju ikri ir uzglabājami 3 mēnešus un 50 grami Eiropas tirgū ir 115 $, apmēram tikpat cik storu ikri. Tie ir daudz smalkāki un ir ar krēmīgu nokrāsu. Kā saka pats idejas autors, tad ikriem piemītot "viegla rudens garša ar meža pieskārienu"


Ko lai saka? Radīts kārtējais bagātnieku ēdiens, laigan es nespēju iedomāties, kas tur ir tik patīkams, un vēl garšas raksturojums, varbūt es ne tā pārtulkoju, gan jau vēlāk parādīsies arī citos portālos.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
2 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
11. tomēr neizskatās pēc kartupeļiem ar biezpienu. Ja nu vienīgi zem siļķes, kā vecajos, labajos skolas gados ēstuvē. :)
0 0 atbildēt
pamēģināt jau gribētu :p
0 0 atbildēt
negaršo..
0 0 atbildēt
izskatas gardi :)
0 0 atbildēt
Skaistas! :D
0 0 atbildēt