local-stats-pixel

Darvina balva: Priāpisms paņem dzimumlocekli.15

25 6
Ārsti brīdina par jaunu, bīstamu kokaīna lietošanas metodi, injicējot šo narkotiku tieši urīnvadā. Kornelas Medicīnas centra speciālisti ziņojuši par trīsdesmit četrus gadus vecu vīrieti, kuram pēc kokaīna ievadīšanas urīnizvadkanālā bijusi spēcīga zemādas asiņošana. Tā izraisīja komplikācijas, kas iznīcināja viņa viņa dzimumlocekli, deviņus roku pirkstus un kājas.
"Viņi piepilda pipeti vai šļirci ar kokaīna šķīdumu un iešļircina dzimumloceklī," stāstīja klīniskās psihiatrijas profesors dr.Semjuels Perijs.
Vīrietis bija injicējis kokaīnu pirms dzimumakta, domādams šādi uzlabot savu sniegumu. Viņu uzņēma slimnīcā, jo dzimumloceklis trīs dienas bija saglabājis erekciju, sagādādams sāpes un nespēju urinēt. Ieilgušu erekciju medicīnā apzīmē ar terminu "priāpisms".
Trešajā slimnīcā pavadītajā dienā erekcija pēkšņi beidzās. Turpmākajās divpadsmit stundās asinis izplūda viņa kāju, plaukstu, dzimumorgānu, muguras un krūšu audos. Tad asinis sarecēja, izraisot plašu audu atmiršanu dažādās pacienta ķermeņa daļās. Viņu pārveda uz Ņujorkas slimnīcas apdegumu nodaļu.
Tur ārsti, lai apturētu gangrēnas izplatīšanos, bija spiesti amputēt vīrieša kājas un visus roku pirkstus, atskaitot vienu. Pacienta dzimumloceklis atdalījās pats. Pašlaik vīrietis atlabst rehabilitācijas iestādē.
Speciālisti narkotiku ļaunprātīgas lietošanas ārstēšanā jau agrāk ziņojuši par kokaīna kā seksuāla stimulatora ārīgu lietošanu. Gan vīrieši, gan sievietes ierīvē kokaīna pulveri dzimumorgānos, lai aizkavētu priekšlaicīgu ejakulāciju vai vairotu seksuālas izjūtas. Vīriesši, kas injicē kokaīnu dzimumloceklī, apgalvo, ka tas viņiem sagādājot seksuālu apreibumu.
25 6 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000
Malacis vecis.. krāniņš tik tiešām nespēja piedot viņam to, ka šis viņu sadurstīja un pameta saimnieku pats.. emotion
4 0 atbildēt
epic fail
4 0 atbildēt
nu supertizli
3 0 atbildēt
Cik stulbam jabut lai slircetu narkotikas p*mpī :D
3 0 atbildēt
tur jau jābūt superidiōtam ! ! krāniņš gan pareizi darīja un atvadījās no tāda stulba saimnieka :DDD
2 0 atbildēt
Tiešām stulbi... baudu palielināt var simts un vienu reizi savādāk... Bet gadījums traģisks
1 0 atbildēt
nepaveicaas
1 0 atbildēt
jeebal tik smieklīgi :D bet trši dienas stojaks :D
2 1 atbildēt
:D :D :D :D Nu cik stulbam jābūt lai kaut ko tādu izdarītu! :D :D
1 0 atbildēt
Tāpēc jau Darvina balva tika piešķirta :)
1 0 atbildēt
Traki...
1 0 atbildēt
nu muļķi
1 0 atbildēt
Eso avatarsEso
emotion emotion
1 0 atbildēt
pisdgecc ..tie narkomaani tak kaut kadi pedeejie lohi ... emotion
1 0 atbildēt
peedeejaa laikaa vairs nav modee durt veenaaa ....emotion
1 0 atbildēt