local-stats-pixel fb-conv-api

BMX Flatland5

16 0

Flatland ir BMX frīstaila braukšanas disciplīna, kas tiek izpildīta uz līdzenas virsmas un neiekļauj rampu, tramplīnu un slaidu izmantošanu.

Nodarbošanās ar flatland prasa no braucēja līdzsvara izjūtu, veiklību, koordināciju un spēku, lai spētu, bieži vien, noturēt līdzsvaru uz viena riteņa un visdažādākajās pozīcijās, kā arī, ar ķermeni nepieskaroties zemei, tās saglabāt un mainīt.

Trikiem flatland disciplīnā nav saskatāmas iespēju robežas. Salīdzinot ar citiem BMX frīstaila veidiem, flatland disciplīnā triku skaits ir vairāku reižu lielāks, nemaz nepieskaitot dažādās to variācijas.

Kamēr citos BMX stilos, uzsvars tiek likts uz atsevišķiem trikiem, tad flatland vairāk koncentrējas uz triku kombinācijām jeb kombo. Tā ir kāda triku secība, ko braucējs izpilda, ne pieskaroties, ne arī nolaižot abus riteņus pie zemes(izņemot trikus uz 2 riteņiem). Tiek vērtēti ne tikai triki, bet arī pārejas no viena uz nākošo.









16 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

+ par otro video.

Un kapēc tiek lkts mūžīgi vienādais skaidrojusm par flatu.. Es arī māk usmuki copēt no viki.. 

Vajadzēja ko jaunu..

0 0 atbildēt

Vai patiešām??

Flatland ir BMX frīstaila braukšanas disciplīna, kas tiek izpildīta uz līdzenas virsmas un neiekļauj rampu, tramplīnu un slaidu izmantošanu.

 

Šis jau ir pierādijums visam.. vienmēr u nvisur uzradīsies šis teikums.

0 1 atbildēt