local-stats-pixel fb-conv-api

Aiz borta izkritušais suns izglābjas uz neapdzīvotas sala4

12 1
Suns, kurš izkrita aiz borta atpūtas kruīza laikā pie Austrālijas, patstāvīgi spēja izdzīvot un aizpeldēt līdz neapdzīvotai salai. Suni kruīza ceļojumā paņēma viņa saimnieki. Par to ziņo AFP.

Sofijas (dzīvnieku tā nosauca viņa saimnieki par godu amerikāņu aktrisei, kura bija populāra 20. gadsimta sākumā) saimnieki uzskatīja, ka suns ir gājis bojā, taču visiem par pārsteigumu suns spēja nopeldēt vairāk kā piecas jūras jūdzes (kas ir aptuveni 9 kilometri) līdz neapdzīvotajai salai Sent-Bis.

Uz salas Sofija, kura pazuda 2008. gada novembrī, spēja izdzīvot pateicoties savam medību instinktam (tiek ziņots, ka uz salas atradās savvaļas kazas, kuras suns spēja nomedīt). Suns uz salas nodzīvoja četrus mēnešus, līdz viņu atrada grupa ar salas uzraugiem. Sofijas saimnieks sazinājās ar salas uzraugiem tiklīdz uzzināja par viņu atrasto suni. Saimnieki ļoti cerēja, ka atrastais suns ir tieši viņu pazudusī Sofija.

„Mēs pasaucām viņu un viņa sāka smilkstēt. Tad uzraugi izlaida suni ārā no būra, kurā viņu turēja. Viņa mūs ļoti pārsteidza! Sofija ir mājas suns, un mēs negaidījām, ka viņa ir spējīga uz ko tādu. Tikai iedomājaties, viņa nopeldēja piecas jūras jūdzes un spēja izdzīvot uz vientuļas salas”, stāsta suņa saimniece.
12 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Par vienu savvaļas kazu apdzīvotu vietu mazāk :D
9 0 atbildēt
suns maak izdziivot, nez ko es dariitu uz taas salas :DDD ar drošvien meeginaatu novaakt kazu :D
9 0 atbildēt
IR IR IESPEJAMS emotion emotion emotion emotion emotion emotion
5 0 atbildēt
nu nee, bez interneta bez spokiem es ir pagalam
4 0 atbildēt