local-stats-pixel fb-conv-api

pirmie atēli premiāla segmenta Citroen "DS3"3

4 0
Kompānija “Citroen” izplatījusi pirmos oficiālos attēlus ar konceptuālo “Citroen DS3” modeli, kas tiks prezentēts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē. Pēc provizoriskas informācijas, tas izgatavots uz “Citroen C3” platformas, bet tā sērijveida versija tirgū konkurēs ar “Alfa Romeo Mi.To” un “MINI”.Jāatzīmē, ka “Citroen DS3” nav vienkārši labāk aprīkots standarta “C3” modelis – tam ir atšķirīgs dizains, tādējādi arī virsbūves paneļi atšķiras, savukārt centrālais virsbūves statnis stilizēti rada iespaidu, ka daļēji ir no stikla
“Citroen” atjaunos tās leģendāro modeļu nosaukumu “DS”, ar kuru periodā no 1955. līdz 1975.gadam tika ražoti “Citroen” markas premiālā segmenta sedani, universāļi un kabrioleti. Ar “Citroen DS” nosaukumu arī mūsdienās autoražotājs piedāvās jaunus premiālā segmenta automobiļus.

Neskaitot “Citroen DS3”, vēlāk gaidāmi arī “DS4” un “DS5”, kas izgatavoti attiecīgi uz “C4” un “C5” modeļa platformas. Visticamāk, šie modeļi maksās jūtami dārgāk par standarta versijām, uz kā bāzes tie veidoti.

http://auto.delfi.lv/zinas/raksts/6249
4 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
pirmie atēli premiāla segmenta Citroen "DS3" pirmie attēli premiāla segmenta Citroen "DS3"
1 0 atbildēt
nav ne vainas!
0 0 atbildēt
Šita mašina iazies tirgu, ka smērēta!!
0 0 atbildēt