local-stats-pixel fb-conv-api

mp3 kaa ma6iinas taures signaals4

5 1
2 miljonu ASV dolāru dārgs sedans, kuram būs iespēja kā mašīnas taures signālu izvēlēties MP3 failu
Lai gan DiMora Natalia SLS 2 sporta luksus sedana koncepts presē ik pa laikam parādās jau vairākus gadus, un arvien vairāk šķiet, ka reāli šis auto nekad tā arī nenonāks ražošanā, tā potenciālais ražotājs ir paziņojis, ka katram saražotajam Natalia SLS 2 V16 sedanam standarta komplektācijā tikšot iekļauta iespēja kā mašīnas taures signālu izvēlēties MP3 failu līdzīgi kā tas ir ar mobilo tālruņu zvanu toņiem.
Acīmredzot Horntones sistēma sastāvēs no 256 MB lielas zibatmiņas, kurā vadītājs varēs ierakstīt sevis izvēlēto mūzikas failu, un mašīnas taures signāls tiks atskaņots ar 150 vatu skaļruni, kas spēs radīt 110 dB skaļu troksni.
Vēl joprojām nav zināms kad 2 miljonus ASV dolārus dārgais DiMora Natalia SLS 2 sporta luksus sedans nonāks pārdošanā (un vai tas nonāks), taču jāatzīst, ka ideja par MP3 toņiem standarta mašīnas taures signāla vietā ir ļoti drosmīga un interesanta.
5 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Eso avatarsEso
kas vainas parastajai taurei?
2 0 atbildēt
Neatceraties kad vasaraa biij hiits kkadus skaljrunjus monteet un ta braukaja skandinot CHORNIJ BUMER
2 0 atbildēt
stilīgi. bērns izskrien uz ielas pēc bumbas... a tur taures vietā atskan 'Hit me baby one more time' :D reakcija briesmu situācijās noteikti sagaidāma- NAV :d
1 0 atbildēt
jkg
0 0 atbildēt