local-stats-pixel fb-conv-api

WRC: Subaru nākamgad tomēr tiks pārstāvēti7

23 0
Lai gan "Subaru" rūpnīcas komanda ir atteikusies no dalības pasaules rallija čempionātā, jaunākās paaudzes "Impreza" automašīnas WRC trasēs būs redzamas arī 2009. gadā, jo "Adapta World Rally Team" plāno turpināt savu programmu.
Jau septembrī tika apstiprināts, ka nākamajā sezonā "Adapta" kļūs par "Subaru" tā saucamo "B" komandu, piedaloties desmit Eiropas posmos un iespējams arī Argentīnas un Austrālijas rallijos. "Adapta" rīcībā būs jaunās "Subaru Impreza WRC2008" automašīnas. Pēc otrdien izplatītā "Subaru" paziņojuma uzreiz radās jautājums, kas notiks ar "Adapta" plāniem, kas jau par vienu no pilotiem nolīgusi jauno un talantīgo norvēģu autosportistu Madu Ostbergu, bet otro pilotu bija paredzēts apstiprināt vēlāk. Pēdējā informācija liecina, ka "Adapta" savas ieceres nemainīs. "Mēs esam saņēmuši apstiprinājumu no "Adapta" par to, ka komanda turpinās programmu arī 2009. gadā un startēs ar "Subaru Impreza WRC2008"," portālam Crash.net atklājis anonīms kompānijas "Prodrive" pārstāvis, pagaidām gan vēl neapstiprinot, ar cik mašīnām komanda domā startēt. Pagaidām lielākās neskaidrības ir par to, kā tālāk izvērtīsies Petera Solberga un Krisa Atkinsona karjera. Norvēģis "Subaru" komandai bija uzticīgs kopš 2000. gada, bet austrālietis rūpnīcas komandai pievienojās 2005. gadā. Atkinsons jau atzinis, ka diez vai izies uz starta nākamās sezonas pirmajā posmā Īrijā, kas risināsies janvārī. Solbergs pagaidām atsakās komentēt nākotnes iespējas.






23 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
nu nez, pēc fokusa vairāk kā subaru..
3 0 atbildēt
ew spechuki,paskaties kas iet pa prieksu- Focus un C4, Lancer sen jau atmeta ar roku un SUBARU vnk nebij citas izejas ka atteikties no sedana...
2 0 atbildēt
2 0 atbildēt
Kāds prieks kāda laime...es jau uzmetu lūpu,kad uzzināju vecos jaunumus par subaru aiziešanuemotion emotion
2 0 atbildēt
labas ziņas ka tomēr subaru brauks, savādāk es jau uztraucos emotion
2 0 atbildēt
pakalju jau vareeja nenjemt nost!!!!
2 1 atbildēt
subaru iz shedevrs
1 0 atbildēt