local-stats-pixel fb-conv-api

Volkswagen Super CC Performance Concept11

22 3
Par bāzi ņemot savu četru durvju kupeju Passat CC, Volkswagen uzbūvējis automobili Super CC Performance Concept, kurā uzsvars likts ne tik daudz uz ārišķībām, kas ir tradicionāli ir auto tūninga jomas neatņemama sastāvdaļa, cik uz jaunām tehnoloģijām, ko ar laiku varētu ieviest sērijveida ražošanā.
Starp ārējā dizaina modifikācijām var minēt jaunus bamperus, alumīnija spoileri, īpašus 20'' riteņu diskus un virsbūves krāsojumu, savukārt Passat CC konceptauto salonā ir melnas ādas apdare, Recaro sporta sēdekļi un matēti melna apdare, kas mijas ar klavierlakas elementiem.Tomēr, kā jau minēts, izskats nav galvenais šā izstādes objekta trumpis - uzmanība jāpievērš tehnoloģijām. Runa ir par 2 litru TSI dzinēju, kurš apgādāts ar APR trīs pakāpju turbo sistēmu ar trim darbības režīmiem.

Ekonomiskajā režīmā dzinējs attīsta 222 zirgspēkus un 320 Nm, bet patēriņš ir visnotaļ pieklājīgs - 7,1 litrs uz 100 kilometriem šosejas režīmā un 8,7 l/100 km pilsētā. GT režīmā jauda palielinās līdz 252 ZS, bet griezes moments sasniedz 363 Nm, savukārt pilnas jaudas režīmā motors attīsta 311 ZS un 424 Nm. Par to, kāds ir patēriņš abos intensīvākajos darbības režīmos, precīzu datu nav.

Paralēli turbosistēmas tūningam Volkswagen Amerikas nodaļa parūpējusies arī par atbilstošu balstiekārtu, kā arī augstākas veiktspējas bremžu sistēmu, kas izstrādāta sadarbībā ar Brembo
22 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
izskatās smuks :)
1 0 atbildēt
afigetj :>)) COOL ++
0 0 atbildēt
Izskatās jau smuks preikš tautasvāģa!
0 0 atbildēt
Vienmēr ir paticis 'Volkswagen'. :)
0 0 atbildēt
Eu labs izskatas :)
0 0 atbildēt
tvnet.lv auto sadaļā jau bija pasen! Ja neeat paslinki aizejiet jaunumus palasiet ;)! Man ar tīk. Sanācis diezgan pievilcīgs auto.
0 0 atbildēt
nu ko lai saka....PA GLAUNO....
0 0 atbildēt
iespaidigs sanacis tas Volkswagen emotion
0 0 atbildēt
visas bildes no tvnet :D
0 0 atbildēt
Tieshaam simaatisks! Un man IR gaume :)
0 0 atbildēt
Suka bļe. vari kopēt tos rakstu da man pohuj no kurienes, bet neliek iekšā tvnetā. olas noraušu!
0 1 atbildēt