local-stats-pixel fb-conv-api

Vīzija par Hummer11

16 1

Kā zināms, pazīstamais SUV džipu ražotājs Hummer 2009. gadā ieguvis jaunus īpašniekus - Ķīnas kompāniju Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co. Ltd, līdz ar to pagaidām nav īsti skaidrs, kāda konkrēti būs Hummer nākotne, un kādus auto mēs varētu sagaidīt. Pagaidām ķīnieši ir paziņojuši, ka nākotnē Hummer vairāk uzmanības savos ražojumos veltīs videi draudzīgāku risinājumu izmantojumam, kā arī jaunos modeļus veidot ar māzākiem izmēriem, salīdzinot ar šībrīža Hummer. Saskaņā ar ķīniešu plāniem un idejām, rumāņu dizaineris Andruss Ciprians (Andrus Ciprian) ir radījis savu datorgrafikas versiju par nākotnes Hummer - HB concept.

Acīmredzot, dizaineris jauno Hummer iedomājies apveltītu ar labām bezceļu caurgājamības spējām - konceptam ir minimālas virsbūves pārkares pār riteņu asīm, kā arī tas apauts ar masīvām liela izmēra un dziļa protektora riepām. Šāds Hummer būtu vieglāks, jo konstrukcijā paredzēts izmantot arī alumīniju un karbonu, savukārtr uz priekšu to visu nestu V6 dzinējs, darbināms arī ar biodegvielu. Kā jau daudzmaz bezceniekam, paredēta 4 x 4 piedziņa, ar 6 pakāpju ātrumkārbu. Auto apakšu no ārpuses paredzēts veidot no izturīga materiāla paneļiem, kas novērstu iespējamās problēmas, braucot pa akmeņainu apvidu, respektīvi, saudzētu auto apakšu pret triecieniem. Nez kapēc, Andruss izdomājis, ka jaunā Hummer priekšējais vējstikls varētu būt sadalīts trijās daļās, kā dēļ arī paredzēts ārpusē izvietot vairākas kameras, lai kompnsētu pārredzamībs trūkumu, dēļ visnotaļ biezajiem statņiem priekšējā logā, dīvaina ideja.

Turpinājumā attēli, ar rumāņu dizainera variāciju par tēmu - nākotnes Hummer. Ja kādu vairāk interesē šobrī apritē esošie Hummer, man ir arī tāda galerija - TUR emotion

16 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

H3 jau vairs nav hammers.. ;D

blondiinju braucamais vien ir.. ;D

bet sitais izskataas peec kkda visurgaajeeja.. :d

tik to priekseejo logu priekskam jaasadala trijaas daljaas un

peec tam jaasaliek kameras, lai kompenseetu paaredzamiibas truukumu? ;D

3 0 atbildēt

shit happens in china

3 0 atbildēt

Lai tas rumaanis iet pakaarties, shitaa hammers noteikti neizskatiisies!

3 0 atbildēt

izkropljots hummer... emotion

2 0 atbildēt

kautkaads kroplis

2 0 atbildēt

Bljaa shis buutu visurgaajeejs bez variantiem, ja butu kkaads niknais H1 motors iekshaa + vinjsh īss, vnk zveers off roadaa

2 0 atbildēt

emotion Nu jā, kroplis ja diezgan, bet nu... tāds arī ir radīts, ceru jau arī, ka ķīnieši neņems vērā šī rumāņa idejas.

vsp viņam deviantart galerijā ir arī sakarīgāki koncepti...

2 0 atbildēt

atbildot uz zaaleens komentāru " izkropljots hummer... " izkropļots hamers ir #2 #3,Šim jau noteikti ar C1 būs par maz

2 0 atbildēt

Baigi velk uz tanku. Lodziņi ar tādi mazi mazi... Bet aizmugure gan tizla. Visus sūdus metīs aizmugurē braucošajam virsū.

1 0 atbildēt

:D 

1 0 atbildēt

Laikam jau Made in China

0 0 atbildēt