local-stats-pixel fb-conv-api

Video: Kā pareizi un droši braukt «Maskačkas» krustojumos18

60 1

Galvaspilsētā ir ne viens vien krustojums, kurā liela daļa autovadītāju brauc nepareizi, pārkāpjot satiksmes noteikumus un radot bīstamas situācijas sev un citiem.



60 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Es no pāķiem vakar Rīgā biju, bet, bļe, tik daudzus i Rīgā, i pa šodeju notaurēju un nolamāju. Nu brauc, vnk, kā stulbi. Sieva jau saka, ka mani nevarot laist pie stūres.

1) mikrobusiņi griež pa kreisi no otrās joslas, kur nedrīskt un traucē aizmugurējiem. Jātaurē!

2) taksists no kreisās joslas mauc pa labi, tur mašīnas protams. Tas, vnk, apstājas kreisajā joslā un stāv. Jātaurē!

3) pa šoseju visp čau. Beidzās apdzīvota vieta, visi turpina vilkties, līdz 90 uzņem tikai pēc pāris kilometriem. Jādzen kolonna, jātaurē!

4) viens līdzīgā manierē smagajam pa priekšu vilkās uz 70, smagais konkrēti notaurēja un ar fārēm iemeta spoguļos.

5) viens norm mauc pa taisno uz 100, šoseja sāk iet uz leju, pēcāk stāvs kalns. Kad sāk iet uz leju, samazina līdz 80 un kalnā turpina mocīt uz 80. Katrs priduraks zina, ka pirms kalna ir jāuzdod ne jāsmazina.

NU KUR TĀDI LOXI DZIMST NU????

Nemaz nerunāšu par tiem, kas ikdienā nerāda pagriezienus vai formāli tos parāda, kad jau sācis manevru, un tiem, kas nogriežas pa kreisi no joslas vidus vai vēl trakāk - labās malas.

4 0 atbildēt

No Elijas ielas (vienvirziena) regulāri nogriežas daudzi pa kreisi no labās joslas. Kaitinoši un bīstami. Un pa retam atrodas arī tādi, kuri no Maskavas ielas nogriežas uz Elijas ielu, ignorējot “ķieģeli”.

3 0 atbildēt

mīnus,video neiet un nē netaisos adblock atslēgt,paši skataties savas reklāmas.

1 4 atbildēt