local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tas tā vērts?138

Raksts pacelts. Jautājums kurš radās sasniedzot finišu. Sen neesmu rakstiņus taisījis, bet nedomājiet ka palaidos slinkumā, vienkārši nebija neviena brīva brīdiņa, labi ka pīppauzēs sanāca vēl Spokos ieiet lai galīgi no dzīves neatpaliktu.

Dīvaina sakritība, tieši šodien man 500 dienas Spokos, nosvinēšu šo pasākumu rakstiņu uztaisot un atgūstoties no nelielā maratona, tādas kā pohas iestājās un prāts uz jauniem darbiem nenesas. Skatos daudzi entuziasti uz pavasara pusi sarosījās, uzfrišina savus braucamos un citu tehniku, bet es savu mizu kopš ziemas vēl nomazgājis neesmu un pat ziemas ripuļus uz vasaras neesmu nomainījis, kā saka, kurpnieks bez kurpēm, cīnījos ar projektu, drīzāk gan pamatīgu ieberzienu.

Pasākums sākās pavisam nevainīgi, draugs atbrauca kādā ceturtdienā ar savu Fordiņu, šur tur rūsiņa parādījusies, vajagot līdz pirmdienai savest kārtībā. Pēdējo reizi es viņam pirms gadiem pieciem vienu reizi jau uzfrišināju to autiņu, baigi derētu atkārtot pasākumu. Apskatījos, ievērtēju... jā, pa gabalu vēl tīri neko, šur tur gan pa kādam brūnumiņam lien ārā, labi lai atstāj autiņu un es pa fiksam visu pielabošu, uz pirmdienu būs uz strīpas.

Tālāk stāsts bildēs, nezinu tikai kā tur īsti ir : jo vairāk mežā.... vai: nemālē to velnu tik melnu....

« 1  2  3  4  5 »
1307 1 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000
rws avatarsrws

Vienmēr ir paticis uz ielas redzēt vecu lētu, bet koptu autiņu. Ar aprūsējušiem hlamiem pilnas ielas, bet par šo vēl kādu brīdi varēs papriecāties. :)

2 0 atbildēt

Darbs godam padarīts. emotion   Tikai man būtu tik daudz jautājumu vēl ,bet tas nekas,gan sekošu līdzi pārējiem rakstiem un nāks kāda saprašana ! emotion 

2 0 atbildēt

Pašlaik man ir 17 Gadi, bet kad nopirkšu savu autiņu tad obligātu iegriezīšos pie tevis lai viņu uzfrišinātu, jo pagaidām esi vienīgais cilvēks kuram varētu uzticēt Auto. emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Kāpēc netiek ražotas mašīnas, kas nerūsētu? emotion

Varbūt ir kāds, kas varētu man uz šo jautājumu atbildēt?

1 0 atbildēt

Es te nesen meginaju piekrasot senča minivenu, salaiduma vietas sanaca labas, un atspidums labs, krasa bija zaļa metalika veikala uzjauca pec parauga, likas ok bet ka nokrasoju jauna krasa bija tumšāka

0 0 atbildēt

patīkami redzēt, ka vēl kāds ir iemanījies ar griežamo ripu izslīpēt rūsu (pēc 15. bildes spriežot) :) nez kapēc daudziem šķeit, ka griežamā ripa tiaki griešanai, slīpējama metinājumu slīpēšanai un drāšu birste rūsas noņemšanai (drāšu birste nebūt nav efektīgākais līdzeklis. ir panākti labāki rezultāti ar etiķa pieleitošanu, uzkares daļām var mēģināt elektrolīzi) Tomēr parasti pie saviem darbiem mēģinu arī ar smilšstrūklu noiet pāri, bet nu tas atkarībā no situācijas. :) Jautājumi. 1. ir bijis pašam pieredzēts, ka zem skābās grunts atkal sāk veidoties rūsa (6 mēneši kaut kur). Esmu dzirdējis, ka zem epoksīd grunts gan viss paliekot labāks. Varbūt vari apstiprināt? 2. Metinot ielāpus, mēģinu pēc iespējas vairāk aizpildīt tukšumus starp punktiņiem. Cik ļoti tas ir vajadzīgs dažādās vietās? (grīda, iekšējās arkas, sleikšnu uzlikas un pašas domkrata vietas.... utml)?

0 0 atbildēt

šitas tak nenormali daudz maksā... gandriiiz 4 dala no mashiinas veertiibas ne?

0 0 atbildēt

Pēc pirmajām bildēm izskatās, ka saimnieks nemāk kopt mašīnu. Jo tā saskrāpēt kapotu var tikai nepareizi mazgājot mašīnu, paņemot švammi ar šampūnu un neskalojot nost putekļus uzreiz iet pa virsu. Man pašam, kad bija rati, aizgāja stundas 2, lai kārtīgi nomazgātu mašīnu un izmantoju vismaz 2 švammes - vienu augšpusei, otru netīrākajai apakšai. Par rakstu, protams, ka +. Baigais darbs tev izvērtās, izskatās, ka mašīna vispār nav bijusi kopta.

0 0 atbildēt

Tā tik turpini un būs vairāk klienti un prestižs! emotion

0 0 atbildēt

vrb tā ir tikai sakgritība bet vrb nē ..esmu pamanijis ka nevienā bildē nav redzams mašīnas nummurs....tad ir jautājums autor no kā tu baidies ? no tā ka pēc nummura atpazīs mašīnu un izsitīs stiklus ?

0 0 atbildēt

pagaja puse dienas kamer izlasiju :D

0 0 atbildēt

Sveiciens Cēsīm ! emotion  Manējais patreiz tik strādā un bildē, nav laika pat rakstiņu uztaisīt he he he....  Ja rūsa mani nepiebeigs, iespējams kaut ko vēlāk arī uzrakstīšu emotion

0 0 atbildēt
Laba rezultāts ar fordu.klau ar ko Tu ņem nost to orģinālo vai ne tik orģinālo mastiku piemēram no. arkām?vai no mašīnas apakšas?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Interesants raksts, ka vienmer no Tevis. Cik taads darbs izmaksaa???

Forda reklama, perciet Ford!! Laba mashina, ja kas..

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »