local-stats-pixel fb-conv-api

VW Scirocco R8

19 1
Kompānija “Volkswagen” (VW) izplatījusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar visjaudīgāko “VW Scirocco” modifikāciju, kas nosaukumā ieguvusi piebildi “R”. Automobilis iegūs agresīvāku veidolu, jaudīgu dzinēju un sportiskāka regulējuma balstiekārtu.

No “VW Scirocco” standarta versijām sportiskā “R” atšķirsies ar agresīvāku veidolu – citādu radiatora dekoratīvo režģī, lielākiem gaisa tvērējiem priekšējā buferī, dekoratīvām sliekšņu uzlikām, spoileri virs aizmugurējām durvīm, tonētiem aizmugurējiem lukturiem, citādu aizmugurējo buferi un oriģināla dizaina 18 collu riteņu diskiem.
“VW Scirocco R” aprīkots ar divlitru turbopūtes dzinēju, kā jauda attīsta 265 zirgspēku, bet maksimālais griezes moments sasniedz 350 Nm. Motors tiks sajūgts vai nu ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, vai robotizēto “DSG” ar diviem sajūgiem. No vietas līdz 100 km/h priekšpiedziņas automobilis paātrinās 6,5 sekundēs (ar “DSG” pārnesumkārbu par 0,1s ātrāk), bet tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

Tāpat “VW Scirocco R” iegūs pazeminātu aktīvo balstiekārtu ar sportiskāka regulējuma amortizatoriem un atsperēm, elektroniskas imitācijas pašbloķējošo aizmugurējo diferenciāli “XDS” un spēcīgākus bremžu mehānismus ar 345 milimetru bremžu diskiem priekšā un 310 mm – aizmugurē.

Tirdzniecībā Eiropā “VW Scirocco R” nonāks jau šoruden.
19 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Man gan patīk!
2 1 atbildēt
Dzive izsktas pat loti ok. It seviski ja panem electric green krasa..vispar super. Auto labs, piekare vienkarsi iesparda. Tikko nospiez sport podzinu auto pielip pie cela.
2 1 atbildēt
chemicalpower piedod ka raksts nav par need for speed vai gta mašīnām
1 0 atbildēt
anh avatarsanh
skata zinjā jau nav ne vainas, visu bojā, priekšējā piedziņa :D
0 0 atbildēt
smukiņš...
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Nu labi, pievērsīšu veribu detaļām, kuras man personīgi kretinē: 1) aizmugurējās daļas noformējums ir aizgūts no Megane II 2) locījumi izskatās tādi, it kā prastam golfam būtu uzkritis virsū kas smags. 3) pedāļi ir vienkārši atbaidoši pēc skata (par ergonomiku neko nezinu) 4) paneļa centrālās daļas noformējums atgādina briļļaina veča seju ar kantainu muti.... u.t.t.
0 2 atbildēt
Pārāk baigi nepatīk.... :(
0 3 atbildēt