local-stats-pixel fb-conv-api

Un šādi auto vadītāji ir daudz...18

27 0

Esmu jau pieradies braukt pa pilsētu un, kad kāds šoferīts izdomā pasmidzināt logu šķidrumu uz aizmugurējā moto braucēja, vai arī cenšas iebiedēt braucot virsū.
Novēlu tādiem vienkārši kādu dienu ielidot grāvi emotion
cunti

27 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Esmu jau pieradies braukt pa pilsētu , kad kāds moto braucējs izdomā braukt pāri dubultajām līnijām pa pretējo joslu vai pa labo pusi (nomali), vai arī taisa baigos manevrus cauri sastrēgumam, aizķerot kādu spogulīti vai noskrāpējot durvis. Par ātrumiem nemaz nerunāsim - skaties kaut četrreiz, tāpat viņi uzrodas nezin no kurienes.

Novēlu tādiem vienkārši jauku dienu!

14 1 atbildēt

Nejau bez iemesla ir tāda attieksme. Cik liela jeb drīzāk maza daļa no šiem te ''rolleristiem'' ievēro noteikumus?

Tieši šādi rolleristi visbiežāk izdomā kaut kur nogriezt ceļu vai strauji bremzēt, mainīt virzienus bez brīdinājumiem, nerunājot nemaz par tiem, kas centrā izdomā vēl ratā uzraut.

Nopelnīta attieksme  emotion 

9 0 atbildēt

Nu tad filmē šos speciālos gadījumus, nejau VISI rolleristi ir vienādi, ka caur pilsētu pis viršu cik vien iet un neietur distanci, bet nu bļad jūs esat pieauguši cilvēki, na**j jums BĒRNUS ir jācenšās novākt ?!??!?!?!

4 0 atbildēt
Rīgā arī tādi netrūkst...
3 0 atbildēt

Nu tad cik reižu tev dirsā ir kāds ietriecies ? 

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nevis šādi autovaditāji, bet šādi motobraucēji pajoliņi ir daudz. (uz ko tur vispār bij jāskatās? ka divi autobraucēji/precīzāk motobraucēji, brauc kā idiņi agresivi braucot pārkāpjot noteikumus?)

0 0 atbildēt

rakstīt iemācies lauķi

0 0 atbildēt