local-stats-pixel fb-conv-api

Tvaika "baiks"4

32 8

 

Lielbritānijā tika restaurēts neparasts motocikls,kuram ir gamdrīz 200. gadi....

 

Šo aparātu var uzskatīt par "tvaika baiku" , šo motociklu izveidoja priekš pārvietošanās pa dzelzceļa sliedēm. Un tieši tāpēc viņam ir četri riteņi  , bet neskatoties uz to tas tomēr pēc izskata ir motocikls! Šis baiks ir apgādāts ar tvaika dzinēju! Korpus šim motociklam kurš tika būvēts XIX gadsimta vidū ir no koka. Šo prototipu 1836.gadā uzbūbvēja angļju inženieri-dzelzceļa darbinieki Džordž un Roberts Stīvensoni (George and Robert Stephenson) šie pāši (Dēls ar tēvu) uzbūvēja slaveno Lokomotīvi  "Rocket"  

Ir vērts atzīmēt , izskatās šīs atjaunotais "baiks"  izskatās daudz interesantāk nekā mūsdieni koncepti , atgādinot visiem ka vis jaunais ir labi aizmirstai vecais! Šis agregāts nesen, pavisam sliktā stāvoklī, tika atrast pamestā darbnīcā Anglijas ziemeļos,runā,ka šis prototips savā laikā ir veicis dažuz braucienus pa dzelzceļa sliedēm!

32 8 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

baigais verķis,tik kāpēc 2 bildes vienādas,un ja būtu daudz rindkopas tad puse nemaz nelasītu,

1 0 atbildēt

Šaubos vai pusotra rindkopa un 2 bildes ir oriģinalraksta statusa cienīgas..

0 0 atbildēt

 

emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz Citizen Cope komentāru " Šaubos vai pusotra rindkopa un 2 bildes ir or... " Ja es esmu pats pārtulkojis, tad ir cienīgs! Un ir pilnīgi vienalga cik garš teksts! Izlasi noteikumus un neraksti stulbus komentārus!

0 0 atbildēt