local-stats-pixel fb-conv-api

Trīs vienādie8

34 0

Skoda Citigo:

Šis ir jaunais Škoda Citigo un ja tev šķiet, ka tas izskatās jau kaut kur redzēts, tad tas ir tāpēc, ka nupat Frankfurtes auto izstādē debitēja tā ciešākais radinieks Volkswagen Up. Šī ir VW Up Škoda versija.

Pircēji varēs izvēlēties kādu no diviem 1,0 litra motoriem – 59 vai 74 ZS agregātu, kas savienoti ar piecpakāpju manuālo transmisiju. Jaudīgi šie motori nešķiet, taču tie ir ļoti ekonomiski.

Ņemot vērtā, ka tas ir Škoda, auto vispirms nonāks pārdošanā Čehijā jau šogad, pārējā Eiropa to saņems nākamgad.

Volkswagen UP!:

Šis ir jaunākais Volkswagen mazauto, kas oficiāli tiks prezentēts nākošmēnes gaidāmajā Frankfurtes auto izstādē.

Auto, kura nosaukums ir Up! ir vēl mazāks nekā Polo – tas ir tikai 3,54 metrus garš un 1,64 metrus plats, taču pietiekoši augsts, lai salonā varētu ietilpināt četrus pieaugušos.

Pārdošanā Eiropā tas nonāks jau decembrī . Būs pieejami trīs aprīkojuma līmeņi – bāzes versijas Take Up!, kam sekos Move Up!, bet visdāsnāk aprīkotais būs High Up!.

Pircēji varēs izvēlēties starp divām 1,0 litra dzinēja modifikācijām – 59 vai 74 ZS. Nākotnē plānotas arī modifikācijas ar dabasgāzi un elektrību darbināmiem motoriem.

Seat Mii:

Šis ir Seat Mii, trešais un pēdējais Volkswagen Grupas pilsētas auto projekts aiz Volkswagen Up un Škoda Citigo, kas visi trīs veidoti uz vienas platformas.

Seat Mii ir pirmais kompānijas pilsētas auto kopš 2005.gada, kad beidzās Seat Arosa modeļa ražošana. Mii nonāks pārdošanā Spānijā novembrī, bet pārējā Eiropā - nākamā gada pavasarī.

Nākamā gada beigās klajā nāks arī piecdurvju Seat Mii versija. Plānots, ka būs trīs aprīkojuma līmeņi un divas papildaprīkojuma pakotnes – Chic un Sport.

Dzinēju klāstā divi 1,0 litra trīscilindru agregāti, kas savienoti ar manuālo pārnesumkārbu. Seat gan piedāvās arī automatizētu manuālo pārnesumkārbu. Papildaprīkojumā – City Safety sistēma, kas līdz noteiktam ātrumam automātiski aktivizē bremzes, ja konstatē, ka automašīnai draud sadursme, bet vadītājs nereaģē.

Vēl viena neparasta opcija - Seat Portable System, noņemams 5 collu multimediju rīks, ko var izmantot kā navigācijas ierīci, tālruni un borta datoru. Seat sola, ka laika gaitā to varēs „uzlabot” ar interneta palīdzību, lejupielādējot jaunas programmas.

34 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

vw vēl daudzmaz atšķiras, bet tie otri divi ir gandrīz identiski :D

3 0 atbildēt

Kā zināms VW gan Seatam, gan Škodai piegādā detaļas, resektīvi WV lētākā apdarē!

0 0 atbildēt

Seat gan Škoda ir vw meitas uzņēmumi, visa idejas un dizaina pārvalde apgrozās šo 3 autoražotāju starpā.

0 0 atbildēt

Nav nekāds brīnums, jo Volkswagen grupai pieder gan Škoda, gan Seat. Kā piemēru varam ņemt ģimeņu iecienītos VW Sharan un Seat Alhambra, kurus vēl pat uz jaunās platformas ražo vienādus. Bija jau vēl arī Ford Galaxy, taču tie savu dizainu mainījuši.

0 0 atbildēt

veel bija vw sharan,ford galaxy un kkaads seats

0 0 atbildēt

VW ideja... vai arī kā nosauksi tās pārējās mašīnas vienalga VW būs viņām pamatā

0 0 atbildēt

nekas nenoviena nav nošpikots, jo škoda un seat ir zem VW koncerna, un visas trīs tiek razotas uz vienas uz vienas platformas.

0 0 atbildēt