local-stats-pixel fb-conv-api

T25 traktors jeb projekts Nr.2 (1.daļa)11

153 0

vajadzīga palīdzība traktora remontam.

Līdz šim, kas ir bijuši lietotāji, stāvokli ir tikai saporķījusi.

Tātad, traktoriņš T25, nevar pielaist, sajūgs nestrādā (slikti salikts), šļūtenes hidraulikai, utt. Meklēju meistaru no 100km radiusā no Ādažiem, kurš varētu palīdzēt saremontēt, lai var lietot piemājas saimniecībā.

153 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Zin kā šitie aparāti ir trakoti jūtīgi uz gaisu sistēmā.Bija darīšana 20 g atpakaļ.Viņu pat ievilkt ir bezceris.Pārliecinies ka degviela pienāk pie sūkņa.Dà noskrūvē un pasūc ar muti. Man lieks ka 17 atslēga... jutīsi ka nāk vai nenāk.Ja nāk tad ok ja ne tad ir ciet.Bākā pieņēmëja sietiņš ciet un visi citi sū. Ja tomēr vari izsūkt un sajust saļaru mutē(nemaz nav tik bīstami.)tad skrūvē pienākošo atpakaļ.Skaties riņķīšus nepadirs...Zemspiediena punpi vaļā un punpē...pēc kādiem 20 grūdieniem jājūt ka paliek stingrāks(punpē vēl)ja stingrs tad skaties blakām ir skrūvīte parasti uz 10 atsl. Tas atgaisos U veida kanālu un sūknis būs jau atgaisots(vienā reizē nav izdarāms)pats redzēsi ka dzīva saļara bez gaisa nāk ārā ar spiedienu.Tālāk atkal sapunpē(sapumpē zemspiediena sūknīti ka grūri jau iespiest atpakaļ)un protams aizskrūvē ar prātu...atkal jau ņem 17 atslēgu (var būt ari 14)un pagriez vaļā smidzinātāja pievadu(nevis to kas augšā bet gan to kas tuvāk galvai)divi tur tikai ir. Vajadzētu nošņākties.Ja ne tad punpē atkal mazo sūknīti.Piegriez papunpē un atkal no jauna... kad pie sprauslām jau parādās soļķis tad vari ari ar starteri mēğināt griezt un tikko sāk uzsist tā pievelc vadu... tikai neakselerē(negāzē jo stienītis jau pa rokai) ļauj izdirsties un kad dzirdēsi vienmërīgu dzinēja skaņu vari ari lempīgi iegāzēt.Saku no piredzes kolhozā. Lai veicas...
5 0 atbildēt
Atskrūvē no kādas farsunkas degvielas vadu un paskaties vai soļķis darbinot iet pa gaisu. Ja sūknis degvielu padod tad provē vilkt.Ir gadījies ka šitie jāvelk diezgan ilgi,ja ir nostāvējuši.
3 0 atbildēt
Ar sajūgiem parasti ir tāda bēda,ka liekot kopā nenoregulē izspiedēj sviras. Tur motors nav jāšķeļ,bet var no kabīnes visu saregulēt.Ja protams viss ir bijis pateizi salikts.
3 0 atbildēt

nonem pie sukna trubas pagrirz ja nav selaras tad trubas ciet (Izput ar spiedienu uz bakas pusi) vai zemspiediena suknis nekaca vai ari plunzeri sadziti augsa(nokilejusi)!  

1 0 atbildēt

to uzlieku automātiski, kad nospiežu masas slēdzi un ar ručku labā pusē iedodu 3/4 gāzīti.

Ja šajās brīvdienās neievilkšu, tad būs vien jājauc ārā degvielas vads pie forsunkas, un tālāk,

0 0 atbildēt
Dt 75 ir cita veida sūknis. Mzam 25cītim ir vienplundžernieks.Pats uz buldozera dt75 ar smd motoru traktorizēju. Pēc skolas pirmais darbs bija izjaukt salikt un sķūrēt.Iztaisīju kapitalku.jauns motors jauns tilts,ķēdes karetkas,razdatka.Bla noslīcināju... Sūdu bedrē😂 divi 700 tie samagonka un vakarpusē mans ķepavnieks bij uz cietzemes
0 0 atbildēt

Sveiki, uzliku pilnībā restaurētu sūkni uz t-25, visas skrūves novilkas, bet dzen gar sūkņa korpusu motoreļļu (eļļa bez maz vai tek ārā), domāju, var būt tur kādu blīvi vajag, bet uz vecā sūkņa nebija.. Eļļa nāk pa apakšdaļu, ja tas ko nozīmē.

0 0 atbildēt