local-stats-pixel

Subaru impreza26

38 3
Subaru impreza ir kompakts auto, kuru sāka ražot 1993. gadā.

Neviens tā īsti nezin ko nozīme impreza, tomēr Itāliski vārds "Impresa" nozīmē kādu sasniegumu. Poliski "Impreza" nozīme "tusiņu", "notikumi" vai "šovu"

Sākotnēji pirms šis auto tika aprīkots ar tik tiešām jaudīgiem dzinējiem, tas konkorēja at Toyota corolla, Honca Civic, Nissan Sentra, Mitsubishi Lancer un Mazda 323. Impreza starp konkurentiem atškīrās ar to, ka tas piedāvāja pilnpiedziņu.

Tātad "imprezas" pārdošanā parādījas 1993 gada novembrī, šis auto bija pieejam ar priekšpiedziņu (FWD) vai pilnpiedziņu (AWD). 1994 gadā, tika radīts slavenais "Subaru Tehnica International" jeb "STI", kuras sākotnēji tika gatavotas tikai priekš Japānas dominējošam auto tirgum (JDM) un eiropas dominējošam tirgum (EDM). Pastēvēja divas sporta versija, WRX (World rally extreme) un STI (Subaru tehnica international), labāka no tām ir STI, bet Latvījā liekākā daļa imprezu ir WRX. STI versija bija veiksmīga rallijā un ļoti populāram starp "street reiseriem". STI versijas maskimālais ātrums tika elektroniski ierebežots līdz 198 km/h, un līdz 100km/h ieskrējās 4.9 sekundēs. Par godu rallija čempionāta uzvarām, tika veidotas arī ierebežotās versijas, kā piemēram: Series McRae, 555, Catalunya, Terzo, RB5, P1, un 22B. Pirmā paaudze turpinājām līdz 1999 gadam, kad 2000 gadā tik izveidota otrā paaudze, kas turpinājās līdz pat 2007 gadam. Daudzi otro paaudzi iedala vēl trīs paaudzēs, jo tām atskirās priekšējas lampas un mazas izmaiņas autosalonā. Trešā paaudze ir pieejama no 2008 gada, kas šokēja visu pasauli, jo to nomainija virsbūve uz Hečbeku. Tas tapēc ka eiropā starp pirktākajiem auto, ir hečbeki.
Daudzi nespēja tam noticēt, daudzi nespēj ar to samierināties, bet godīgi sakot es lēnām pierodu, un nu jau man jaunais dizains jau diezgan patīk. Subaru Impreza man ir mīļākais auto nevis tikai ātruma dēļ, bet arī dizaina un interjera.


Reklāma
Reklāma


38 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000
padārga mauka! baigi gribas šito, bet ripoju ar opeli :(
4 0 atbildēt
miļakais dampis emotion 2006-2007 gada man vislabak patiik emotion
1 0 atbildēt
Man piemēram labāk patīk hečbeks. Tāds mazāks un mīlīgāks. :)
1 0 atbildēt
labs raksts un fota, Paldies
1 0 atbildēt
āāā,skatos un laizos! (lick) mašīna kā runcis,bet murrā kā kaķēns. :)
1 0 atbildēt
Man vislabak patīk 2006-2007 gada versija. Pie tam , man patīk tikai sedani. STI, maģiskie burti, tautā saukts arī par "stieni", super. Man patīk subaru tikai orģinālajā spilgti zilajā krāsojumā. Pagaidām pašam gan nav naudas tādam un ripinos ar 4 gada Opel Vectra, bet dikti gribētos šādu Subaru.
1 0 atbildēt
patīk ši mašīna :)
1 0 atbildēt
93' bij pats labākais izskats...
2 1 atbildēt
Nessem dabuju šī gada imprezu WRX vnk dievīga mašīna, ne pret ko nemainītu !
1 0 atbildēt
un ja jau tu saproti daudz vairaak par mani, tad pastaasti kas taa par versiju pirmajaa bildee (kas noteikti nav 1993 gadaa razhots)
1 0 atbildēt
man visi baigi baigi baigi patiik.. un ja vel zelta diski vnk nevaru.. emotion
1 0 atbildēt
hmm interesanti
1 1 atbildēt
es milu so auto !!!
1 1 atbildēt
nu tad pastaasti man luudzu, kas tad taa par STI versiju ar "elektroniski ierobezhotu" maksimaalo aatrumu - 198 km/h. :) nebij gadienaa tur pie vainas iisaa kaarba ko ? un vai tieshaam visaam WRX STI, kurus redzam latvijaa ir shaadas kaarbas ? :D
0 0 atbildēt
visu cienu subaru stihija ir rallijs bet ar šitādu luzni var pabraukt? protams ne lai to daritu vajag veseku kaudzi ar pannam un tikai tad var braukt. zinu vienu kas brauca turisma rallijā pa zeminiekiem ar lielako atļauto 72 km/h uz akmens parsita karteri un visa elektronika sagaja sviesta un ta vins šķiras no 900Ls lai salabotu visu. jaunas imprezas ir masinas ar kuram var braukt tikai pa šoseju ONLY!!!!!!!!!!!!!
0 0 atbildēt
Es tavā vietā gan mainītu, pret WRX STI :D Anonīmais galīgi nepareizi, ar šitādu auto var ļoti labi braukt un bez problēmām, autiņš nemaz nebaidās no bedrēm.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
absoluuts murgs. veel nekad neko tik debiilu, nepareizu neesmu par imprezaam lasiijis :D:D:D:D:D:D:D:D:D autoram saakumaa vajadzeetu iemaaciities kaa atkjiras kautvai impreza GT turbo un WRX no STI. tehniskie parametri no RA ielikti. bildes nepareizas. uhhh tu dod chali :(
0 1 atbildēt
viss raksts ir ķīselis, ka arī bildes emotion
0 1 atbildēt
:D :D :D :D
0 1 atbildēt