local-stats-pixel fb-conv-api

Subaru WRX STi» iegūs versiju ar automātu11

7 0
Lai gan sākotnēji šī ziņa vairāk šķiet atbilstoša 1. aprīļa ziņai, tā tomēr ir patiesība – «Subaru Impreza WRX STi» būs versija ar automātisko ātrumkārbu. Šāda versija ar nosaukumu «WRX STi A-Line», jau šobrīd ir nonākusi Japānas tirgū, un drīzumā sagaidāma arī citviet.
Tradicionāli pierasts, ka «Subaru Impreza» jaudīgākās versijas «WRX» un «WRX STi», kā jau īsta rallija auto sērijveida modeļa, bija pieejami tikai ar manuālajām pārnesumkārbām. Tomēr «Subaru» uzskata, ka saviem klientiem ir jāpiedāvā arī atšķirīgs braukšanas baudījums un dinamika, ko spēšot sniegt tieši «STi» ar automātisko transmisiju. «A-Line» tiks izmantota 5-pakāpju automātiskā transmisija. Lai saglabātu iespaidu par vadītāja iespējām kontrolēt pārnesumu pārslēgšanu, tā iegūs arī pārslēdzēj lāpstiņas pie stūres. Gluži tāpat kā «STi» ar manuālo ātrumkārbu, arī «A-Line» iegūs tādu pat 2.5 litru turbomotoru ar 296 zirgspēku jaudu. Tomēr atšķirībā no ekstrēmās standarta versijas tai būs papildu komforta elementi, piemēram, pēc astoņiem parametriem elektriski regulējami priekšējie sēdekļi. Tāpat «A-Line» iegūs arī speciālu «white pearl» (balta pērle) krāsojuma opciju.
7 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Tas ir Subaru markas piekritejiem, un cienitajiem, bet ar automatu pilseta braukt labak, un daudzi man zinami cilveki, mašinu perk jo patik marka, nenodarbojas, ar street rally!!!
2 0 atbildēt
Eso avatarsEso
nepiemīz bikses sīkais losi emotion emotion
2 0 atbildēt
kads tef nahuj blondiņauto,blondines izvelas MB, BMW, porshe, itak dalje, a automats atvieglo dzivi pilseeta!!!
2 0 atbildēt
tam amerikaa jau sen STI un WRX naak ar automaatiem
2 0 atbildēt
Think.Feel.Drive.>Subaru emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
Isti nezinu tas ir pozitivi vai negativi. Tomer laikam pozītivi, jo neviens minuss isti nav, bet ir tikai plusi - Subaru bus vairak klientu, jo tiem tiks piedavats lielaks opciju klaasts.
1 0 atbildēt
Subaru Impreza STi ar automātu?! Ak Dievs! Viņi tajā Subaru rūpnīcā galīgi saspiedušies?! Nepietiek, ka veco, labo sedanu viņi aizstāja ar 5durvju hečbeku, kas pēc universāļa izskatās, tagad vēl šamējie taisa STi-blondīņmobili. Es laikam drīz sākšu par Evo fanot... emotion emotion emotion
2 1 atbildēt
1 1 atbildēt
Man ir šāds viens brīnums :) WRX 2008 versija ar 2,5 l motoru 230 zs, manuālais - vnk dievīgs aparāts !
0 0 atbildēt
kārtējais lūznis... emotion emotion emotion
0 1 atbildēt
sudsemotion emotion
0 1 atbildēt