local-stats-pixel fb-conv-api

Spēle – izskaidro negadijumu!13

228 0

Tātad noteikumi ir pavisam vienkārši. Aplūkojiet attēlus un izdariet savus minējumus, kā kaut ko tadu var dabūt gatavu. Bildes nummurējam, lai vieglāk saprast par kuru attēlu iet runa.

228 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

2. bilde. Transformers dejo striptīzu?

21 0 atbildēt

Uz visām šīm "mīklām" ir elementāra atbilde - ASV!

19 0 atbildēt

Čaks vai Semīrs...hvz....

12 0 atbildēt

6.  Veikala uzraksts jau visu paskaidro.

7 0 atbildēt

1. X cilvēki uzdarbojas. Tai meičai nav ko darīt :D spēlējas pagalmā. Plastmasa mašīnītes apnikušas.  

6 0 atbildēt

7. Garaža nebija vietas tapec novietoja uz beniņiem emotion

5 0 atbildēt

labs!

4 0 atbildēt

In soviet russia...

4 0 atbildēt

a tev dzīvē nebija tādu stulbu situāciju uz kuru tu reaģē tā: " b*ā tas tāču ir neispējami!!! "

2 0 atbildēt

komentāri vnk :Demotion emotion

2 0 atbildēt

1. noteikti ipasi "gudrie" amerikani izdomaja ka japarcel maja uz citurieni bet izradijas ka tomer ar so aparatu nepietiks tpc tas apgazas .. vai ari perspektiva - vini velejas pagalma ierikot kadu smagu pieminekli.

2. siks bagatais ticis pie masinas un nu tik dragajis pa pilsetu uz 231 km/h un te peksni stabs .. vai ari vins pirms staba jau sadragaja masinu kartigi un lidoja pret stabu tadejadi nesalocot to.

3. klaisskais izgajiens ar idiotisku soferi ... braucis atri, nenovaldijis un iebraucot gravi uzsitis iazmuguri un uzlidojis uz zimes ..

4. da huj vinu zina .. kiniesu masinas ir vnk fascinejosas .. un vispar varam iztikt bez paskaidrojuma .. un ta vieta pateikt - kiniesu kvalitate

5. noteikti bmw tur ieprieks nestaveja un melnais ir liela atruma uztriecies sarkanajam ... tik jautajums ir kpc bmw tik tuvu nolicis savejo dampi ir :D

6. ir divi varianti .. vai nu braucot ara no likuma ir uzsitis uz apmales tadejadi metot kuleni ieslidejis veikalina .. vai ari otrs ka likums ir bijis neparredzams un ir ar kadu saskrejies - tadejadi apgazot busu otradi.

7. visticamak majas otras puse ir kalns vai ari uzbraucama garaza .. kurai ka jau amerikanu garazam izuriba ir pielidzinama - (mīnus) 2 .. un vnk izbraucis cauru

8. tas pats kas otraja ... pamulkis ir braucis atri un masina ir uzsitusi kkur .. mazina apgazas .. sasita kreiso aizmugurejo sanu un ir uzliojis gaisa no triecieana ... iekeroties vados.

2 0 atbildēt

visaam (gandriz) ir atbilde- photošop

2 2 atbildēt