local-stats-pixel fb-conv-api

Shocking news: Schumacher is back in F1!!!36

50 11
Right, Michael Schumacher is back to F1! He will replace injured Felipe Massa. Schumacher is seven-time world champion who retired at the end of 2006, but will drive in European Grand Prix on 23 August.

"For team loyalty reasons I can't ignore this unfortunate situation," said the former Ferrari driver.

His spokesman Sabine Kehm had told the BBC on Tuesday that although Schumacher - who was working as an advisor for Ferrari - was not willing to make a full-time return to F1, he would not rule out standing in for Massa."It is true that the Formula 1 chapter has long been closed for me," said Schumacher.

"I think he's coming back because it is to replace Felipe Massa, temporarily. He is very close to Felipe, they've had a great relationship over the years," said Croft. "I think it's his way of doing something to help Felipe, and doing something to help Ferrari at the same time, because if you look at the alternatives Ferrari had, they weren't really alternatives. "Who else is there who could come into Ferrari and hit the ground running, who knows the car, who knows the team, who could give them a podium? "The European Grand Prix, which was not one we were looking forward to at the start of this year, has now got a real spice to it. Micheal we trust you! We know you can win! We will cheer for you!

P.S Tas ir copy & paste no http://www.finalc.tk/ , vienkārši steidzos tapēc vajag iepostot. vēlāk iztulkošu ;)
šo ziņu apstiprināja arī BBC.
50 11 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.finalc.tk/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
ehh labi, ka tikai aizvietos ^^ pareizi raksta - treknie gadi viņam jau pagājuši = ehh, ja vien viņš brauktu, kā pirms 4 gadiem oi emotion visus noliktu vietā ;D
15 2 atbildēt
MrBugMen, aizmirsi šo pārkopēt :D
15 2 atbildēt
bija te vai arī tribīnē jau raksts latviski
15 2 atbildēt
uraaaaaaaaa
14 2 atbildēt
Lett, es domaaju, ka beebis par to tupo rekordu domāja Šūmja laikus aktivajā karjerā, nevis ka vinsj tagad deļ kāda rekorda atnāca. Par autosporta virsotni nezinu, bet F1 noteikti var uzskatīt par formulu, jeb open seat sēriju virsotni.
11 0 atbildēt
Eu avatarsEu
Nu bāac emotion es biju iemetis tādu raxtu, tikai latviski, bet neakceptēja emotion ir nu gan.. ..... Grrr...
14 4 atbildēt
23. augusta sacīkstēm reitings būs grandiozs!
9 0 atbildēt
Bēbi nedirs. 1. Šumim nevajag rekordu, viņš atnāca pienākuma pēc ;) 2. F1 ir virsotne, jo piemēram no indy car atnāca čempions, kurš visus lika kā sīkos. Kas notika iekš f1? Visi lika kā sīko viņu!
13 4 atbildēt
urraa!!! emotion
10 1 atbildēt
Mjā, reitingi 23ajā gonkai būs debesīs. Tas noteikti arī ir viens no iemesliem, kāpēc Ferrari izvēlējās viņu no n-tajiem braukt gribētājiem un varētājiem. Es, protams, priecājos, ka viņš piekrita. Es tikai neesmu drošs, ko Mihaels pēc tik ilga pārtraukuma spēs parādīt. Protams: 1)viņš ir kings; 2)kad viņš brauca F1, bija laiki, kad vilkmes kontrole bija aizliegta, bija laiki, kad ar slikiem brauca, bija laiki, kad aerodinamika bija tikpat degradēta kā tgd (salīdzinot ar pagājušo sezonu), tāpēc viņam tas nebūs nekas jauns; 3)tāds skils nemēdz pazust, drusku patrenējoties iemaņas var atsvaidzināt. TOMĒR 3 gadu pārtraukums ir 3 gadu pārtraukums. Nu, turēšu gan īkšķi, lai ienes labi daudz punktu sarkanajiem emotion
7 0 atbildēt
nu neez, man vislabāk un joprojām mika hakinens!
13 6 atbildēt
Reitings gan būs nenormāli pacēlies!
6 0 atbildēt
Nu jaa es domaaju, par to, ka vinsh iepriesh brauca, :)) NU nezz, kaa tur izsteniibaa !?! F1 neinteresee Vienkaarshi izteicu savas domas :))
7 1 atbildēt
Neesmu iipasi parliecināts ka viņš rādīs baigo sniegumu... jaunā formula ir pavisam cita štelle tagad ne raikonens ne alonso necīnas par 1majām vietām kā tas bija shūmja laikos!takaa no viņa ar briinumus gaidiit nevajadzētu :D
2 0 atbildēt
Shumos ?? Tak, prasha, tas vinja komandas biedrs, kaa vinjam tur vaardaa bija, sen buutu izbaazis shumi, bet nee, shumim, jau jaadabuun kk tups rekords, un taadeel nevar vinjam iet garaam, turklaat veel tas mulkiigais shumja uzskats, ka F1, ir virsotne autosportaaa, tas, ir murgs :)
11 9 atbildēt
hamiltons da best... šūmis man nekad nav paticis...
12 14 atbildēt